fbpx

Pakiranje: kako spakirati za dva tedna oblačil v en kovček?

Učinkovita metoda pakiranja oblačil za dopust

Pakiranje! Vsako leto se znajdemo pred isto težavo. Kovček je hitro premajhen za vse, kar želimo vlačiti s seboj na dopust. Se ne morete odločiti, kaj pustiti doma in česa ne? Kaj pa če vam izdamo, da obstaja način zlaganja, s katerim vam nikoli več ne bo treba sprejemati teh ''težkih'' odločitev? Oglejte si, kako spakirati za dva tedna oblačil v en potovalni kovček.

Oh, to pakiranje! Je tudi vaš potovalni kovček vedno premajhen? Le eno je vsako leto jasno, ko se odpravljamo na dopust: vse mora v kovček. A kako? Obstaja način zlaganja, ki je tako zelo učinkovit, da vam bo v en sam samcat potovalni kovček uspelo spakirati kar za dva tedna oblačil! Da, prav ste prebrali. Pri tovrstnem načinu zlaganja vam ni treba sklepati kompromisov!

PREBERITE ŠE: Néit – prvi pametni zložljiv potovalni kovček

Imate tudi vi podobne težave pri pakiranju za dopust?
Imate tudi vi podobne težave pri pakiranju za dopust?

Če ste mislili, da imate premajhen kovček, se motite! Če boste oblačila spakirali po tej metodi, imate na voljo precej več prostora, kot ste mislili!

Kako spakirati za dva tedna oblačil v en potovalni kovček:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!