fbpx

Pametni telefon Motorola Moto E druge generacije že od 110 evrov

Motorola Moto E je na trg poslala drugo generacijo svojega najcenejšega pametnega telefona, ki ga je moč dobiti že za okoli 110 evrov. Če jih boste primaknili še okoli 30, pa boste namesto podpore 3G dobili celo povezljivost LTE. Vsekakor pametni telefon, ki vas ne bo krepko udaril po denarnici, a tudi ne razočaral, saj ima kaj pokazati. Ima pa tudi ''trdo kožo'', saj je zaslon prevlečen s tretjo generacijo stekla Gorilla Glass.

Pametni telefon Motorola Moto E druge generacije pod simpatično in nekoliko najstniško zunanjostjo skriva štirijedrni procesor Qualcomm Snapdragon 410. Na ven ga boste sicer težko ločili od predhodnika, kar pa ni nič narobe. Konja, ki zmaguje, se namreč ne menja. Motorola je zato oblikovalsko filozofijo prve generacije in ergonomsko obliko pustila domala nedotaknjeno, saj je prav s tem prekašala konkurenčne vstopne modele. No, nekaj sprememb vendarle je. Namesto zamenljivega zadnjega dela ohišja (nov model telefona je sicer bel ali črn), je tu zamenjljiv barvni trak na robu telefona (6 različnih barv).

PREBERITE ŠE: Motorola Moto Hint – pametne bluetooth slušalke, ki ne dajo od sebe le zvoka


Drugo generacijo te Motorole boste prepoznali tudi po 4,5-palčnem zaslonu ločljivosti 540 x 960 pik, fotoaparatu s 5 MP in avtofokusom, prednjo VGA kamero, 8 GB veliki shrambi za podatke (enkrat več kot prej) in srcu, ki bije v ritmu operacijskega sistema Android 5.0 Lillipop. Mesto pa se je našlo tudi zelo za priročni funkciji Quick Capture (hiter zajem), ki zažene fotoaparat zgolj z zasukom zapestja in Active Display, ki vrže zaslon iz dremeža, ko ga potegnete na plano in poleg ure kaže tudi, če smo prejeli npr. SMS ali e-pošto (ker zbudi le tiste piksle, ki so potrebni, štedi pri energiji- te pa ima za 2390 mAh, kar zadošča nekje za en dan uporabe).

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.motorola.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.