fbpx

Pet Shop Boys bodo odprli festival Exit

Leto je naokoli in Exit je zopet tu! Še boljši, še bolj odštekan, z še več izvajalci. Za poslastico ob otvoritvi festivala pa bodo poskrbeli Pet Shop Boys.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad, Srbija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
58 evrov v predprodaji. Možnost nakupa aranžmajev

Na otvoritvi nam bodo pripravili prav poseben avdio vizualni spektakel. Dražili bodo prav vse naše čute. Z odštekano kostumografijo, scenografijo, odličnimi vizualizacijami, ki jim je svoj pečat dala umetnica Es Devlin, znana tudi po ceremoniji zaključka olimpijskih iger v Londonu 2012, odličnim odrskim nastopom ter vrhunsko energijo.

Multimedijski performans nosi ime Electric in bo posvečen geniju, ki je postavil temelje današnjega načina življena, Nikoli Tesli, ter odlično sovpada z rojstnim dnevom le-tega, rojenega pred sto oseminpetdesetimi leti. Hkrati pa je tudi ime njunega zadnjega albuma. Seveda pa se bo v štirih dneh zvrstilo veliko drugih izvajalcev različnih glasbenih žanrov tako da bodo potešili prav vse glasbene okuse. Tako bodo nastopili (če jih naštejemo zgolj nekaj) Damon Albran, Jamiroquai, Hurts, Skrillex, Deep Dish, Suede, Carl Cox Vs. Danny Tenaglio ter mnogi drugi. Na voljo so nam tudi aranžmaji s prevozom in prenočiščem po ugodnih cenah. Exit kliče… tudi letošnje poletje!

Dodatne Informacije

Nakup vstopnic: exitfest.org

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.