PhoneSoap: polnilec, ki istočasno čisti bakterije s tvojega telefona

PhoneSoap: polnilec, ki istočasno čisti bakterije z vašega telefona

Skozi dan se na tvojem mobilnem telefonu nabirajo bakterije – in teh je toliko, da je tvoj mobilni telefon kar 18-krat bolj 'umazan' od javnega stranišča. Po tej pretresljivi informaciji si boš tudi ti omislili PhoneSoap!

PhoneSoap je mobilni polnilec, ki s pomočjo UV-svetlobe sanitizira mobilni telefon. Raziskave v laboratorijih so namreč pokazale, da UVC-svetloba uspešno pobija bakterije – mobilni telefon tako položiš v napravo in očiščen bo že v 10 minutah. Naprava ima tudi dva dodatna izhoda za polnjenje drugih naprav.


Zanimivo je, da PhoneSoap ni namenjen zgolj čiščenju telefona, temveč lahko očisti praktično vse, kar je velikosti primerno – tako bo očistil ročne ure, kreditne kartice, zlatnino …
PhoneSoap prihaja v več različicah in barvah, nekateri med njimi pa so namenjeni tistim, ki veliko potujejo, ali tistim, ki si bolj želijo brezžičnega polnjenja mobilnega telefona. V vsakem primeru je nakupa vredna naprava, ki jo lahko na spletni strani dobiš od 70 evrov dalje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
phonesoap.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sunslice Photon – Najmanjša solarna prenosna baterija, ki jo lahko spravite v žep