fbpx

So omare polne Zare? To je 8 manj znanih blagovnih znamk, ki jih velja preveriti

Čeprav bodo znamke, kot so Zara, Mango, Topshop, itd. vedno imele posebno mesto v naših srcih (beri: srcih šopoholikov), je v odkritju nove znamke nekaj preprosto navdušujočega.

Seveda ni nič narobe z nakupom “viralnih” modnih kosov, a pravi ljubitelji mode vedo, da se še prehitro zgodi, da zapademo v rutino nakupovanja pri eni znamki. Zato si vsake toliko časa vzemi nekaj minut in pobrskaj za novimi blagovnimi znamkami. S tem bo tvoja garderoba sveža, raznolika in edinstvena. Da bi ti prihanili nekaj časa, smo izbrali 8 blagovnih znamk, ki jih velja preveriti.

Neon Rose

Neon Rose
Neon Rose

Neon Rose je britanska znamka, ki so jo morda že opazila na ASOS-u. Statement printi, ljubezen do podrobnost in denarnici prijazne cene so le nekatere stvari, ki so nas pri tej znamki prepričale. K temu dodajamo še ljubke kombinacije in kategorijo plus-size. Dostava v Slovenijo bo vzela od 2 do 7 delovnih dni, zanjo pa je treba doplačati 8 GBP, kar je preračunano okoli 9 evrov.
neonrosestore.com

Oh Hey Girl

Oh Hey Girl
Oh Hey Girl

Oh Hey Girl je navdihnjena s korejskim uličnim stilom. S statement tkaninami in drznimi kroji bo tvoji garderobi zagotovo dodala nekaj značaja. Ta spletni trgovec le redko obnavlja zaloge, zato bodi hitra! Čas dostave paketa je od 2 do 5 delovnih dni.
ohheygirlstore.com

Kitri Studio

Kitri Studio
Kitri Studio

Kitri Studio ima urejeno zbirko premium, a cenovno ugodnih modih kosov. Vsak slog ima omejeno količno izdelkov, zato ti skorajda lahko zagotovimo, da istega izdelka ne boš videla še na drugi punci. Dostavljajo v Slovenijo (4 do 5 delovnih dni), poštnina pa je trenutno brezplačna (za omejen čas).
kitristudio.eu

Olivia Rose the Label

Olivia Rose the Label
Olivia Rose the Label

Znamko je leta 2017 ustanovila angleška dizajnerka Olivia Rose Havelock. Vsak kos je narejen po naročilu v omejenih količinah, naredi ga pa Olivia sama v svojem studiu. Zato traja kakšen teden do dva, da kos, ki si ga izbrala ročno naredi, dostava pa bo vzela 5 do 8 delovnih dni.
oliviarosethelabel.com

Sézane

Sézane
Sézane

Sézane je tisti delček Pariza, ki ga v svoji garderobi potrebuje vsaka punca. Znamka je najprej zaživela kot vintage trgovina na eBayju, danes pa izdeluje retro navdhinjenekose, ki jih boš zlahka vpeljala v svojo modno kolekcijo – še posebej, če iščeš kose, ki so večni. Za Slovenijo je na voljo dostava Express Delivery DHL, ki traja od 48 do 72 ur, doplačilo pa je 12 evrov.
sezane.com

Rouje

Rouje
Rouje

Rouje je za vse, ki želite pariške osnovne modne kose z nostalgičnim pridihom – džinske na zvonec, obleke s gumbi, svilene majčke … Obstaja boljši način za doseganje je ne sais quoi učinka? Dostava v Slovenijo bo trajala 4 do 7 delovnih dni, za naročila nad 200 evrov je brezplačna.
rouje.com

House of Sunny

House of Sunny
House of Sunny

Opisana kot “osnovni kosi z čisto estetiko in silhuetami, oblikovanimi za vsakodnevni uspeh” je znamka House of Sunny priljubljena kot modna blagovna znamka s prijaznimi cenami – še posebej med kul dekleti. Dostava v Slovenijo bo z DHL Express vzela 1 do 3 delovne dni.
houseofsunny.co.uk

Sister Jane

Sister Jane
Sister Jane

Sister Jane je londonska modna znamka za vse tiste, ki ljubite modo z vintage pridihom. Eklektična zbirka modnih kosov vključuje bogato okrašene bluze, maksi obleke v različnih potiskih in retro modne dodatke. Dostava je lahko normalna (3 do 5 delovnih dni, doplačilo okoli 7 evrov) ali pa hitra (1 do 2 delovnih dni, doplačilo je okoli 15 evrov).
sisterjane.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!