fbpx

Pizzerija Bullbar

Bullbar, nova picerija in bar, je to poletje odprl svoja vrata v Sneberjah, le streljaj stran od nakupovalnega vrveža v BTC-ju in velja za eno tistih, danes že redkejših picerij, kjer gostom vedno postrežejo prijazno in z nasmehom. V prijetnem in razgibanem ambientu, kjer lahko ob lepem vremenu posedimo tudi na zunanji ...

Osnovne Informacije
Naslov
Pizzerija Bullbar
Sneberska cesta 18
Ljubljana
Urnik
pon. – pet. od 6. do 23. ure, sob. od 9. do 23. ure, ned. od 9. do 22. ure.
Kontakt

Bullbar, nova picerija in bar, je to poletje odprl svoja vrata v Sneberjah, le streljaj stran od nakupovalnega vrveža v BTC-ju in velja za eno tistih, danes že redkejših picerij, kjer gostom vedno postrežejo prijazno in z nasmehom. V prijetnem in razgibanem ambientu, kjer lahko ob lepem vremenu posedimo tudi na zunanji terasi, sta lastnika skrbno pripravila izbor okusnih pic, sestavimo pa si jo lahko tudi sami. Vsak dan so na voljo opečeni kruhki, sveže solate in sladice ter sladoled. Ponosno nam postrežejo tudi z izvrstnimi gratiniranimi palačinkami z orehi ali višnjami, ki so prava poslastica za sladokusce. Presenečajo tudi s pisanimi naravnimi sadnimi sokovi, ki si jih lahko pripravimo sami. Če nas preganja čas, smo vedno dobrodošli na dišeči kavi ali njeni ledeni različici, lahko pa si ob dobri družbi privoščimo tudi pivo slovenskih in tujih ponudnikov. V Bullbaru so poskrbeli tudi za naše najmlajše, ter zanje uredili poseben otroški kotiček, kjer bodo otroci lažje počakali na svoj krožnik dobrot. Menijo, da je njihova prednost tudi to, da imajo veliko parkirišče in nam ne bo potrebno izgubljati dragocenega časa z iskanjem le tega.

Prejšnje
Flokbar

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.