Foto: Playpulse ONE

Playpulse ONE: igračarska konzola, preoblečena v kolo za vadbo

Zadnjič posodobljeno: :

Pametne domače telovadnice, ki vključujejo igračarske elemente, smo že videli, a ti so bili običajno le nekakšen "privesek". Pomanjkanje krmilnikov in slaba grafika sta preprečila, da bi vadbeno-igračarski prostor lahko resnično zacvetel. A to bi se lahko spremenilo z Playpulse ONE, novim sobnim kolesom, ki se ponaša z resno igračarsko kredibilnostjo.

Playpulse ONE je v prvi vrsti sobno kolo. In to dobro sobno kolo, z osupljivo in kompaktno minimalistično zasnovo, nagrajeno z nagrado Red Dot, nastavljivim magnetnim uporom in povezavo Bluetooth. Toda igračarski elementi naprave so tisto, zaradi česar zares izstopa.

Kolo ima 24-palčni zaslon na dotik in procesor Intel i5-9400F z namensko grafično kartico, ki kolesu omogoča izvajanje različnih 3D-iger po meri. Te so zasnovane za delo s pedali kolesa, da spodbudijo vašo vadbo na inovativen način. V krmilo kolesa je vgrajen tudi tradicionalni igračarski krmilnik s haptičnimi povratnimi informacijami, kar vam omogoča, da se še bolj potopite v samo igračarsko izkušnjo. Kadar pa vam ni do iger, lahko gledate filme in serije s svojih najljubših pretočnih storitev, seveda pod pogojem, da nenehno poganjate pedala. Če se boste ustavili, se bo ustavilo tudi predvajanje vsebin.

Igraje igre in telovadite s Playpulse ONE.
Foto: Playpulse ONE

Playpulse ONE je na voljo za prednaročila, za sobno kolo z igračarskimi elementi pa boste morali odšteti okoli 1.200 evrov. Pri vas bo v decembru 2021.

Dodatne Informacije

playpulse.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Adidas Ultraboost 21 – nova generacija legendarnih tekaških copat