fbpx
Foto: Playpulse ONE

Playpulse ONE: igračarska konzola, preoblečena v kolo za vadbo

Pametne domače telovadnice, ki vključujejo igračarske elemente, smo že videli, a ti so bili običajno le nekakšen "privesek". Pomanjkanje krmilnikov in slaba grafika sta preprečila, da bi vadbeno-igračarski prostor lahko resnično zacvetel. A to bi se lahko spremenilo z Playpulse ONE, novim sobnim kolesom, ki se ponaša z resno igračarsko kredibilnostjo.

Playpulse ONE je v prvi vrsti sobno kolo. In to dobro sobno kolo, z osupljivo in kompaktno minimalistično zasnovo, nagrajeno z nagrado Red Dot, nastavljivim magnetnim uporom in povezavo Bluetooth. Toda igračarski elementi naprave so tisto, zaradi česar zares izstopa.

Kolo ima 24-palčni zaslon na dotik in procesor Intel i5-9400F z namensko grafično kartico, ki kolesu omogoča izvajanje različnih 3D-iger po meri. Te so zasnovane za delo s pedali kolesa, da spodbudijo vašo vadbo na inovativen način. V krmilo kolesa je vgrajen tudi tradicionalni igračarski krmilnik s haptičnimi povratnimi informacijami, kar vam omogoča, da se še bolj potopite v samo igračarsko izkušnjo. Kadar pa vam ni do iger, lahko gledate filme in serije s svojih najljubših pretočnih storitev, seveda pod pogojem, da nenehno poganjate pedala. Če se boste ustavili, se bo ustavilo tudi predvajanje vsebin.

Igraje igre in telovadite s Playpulse ONE.
Foto: Playpulse ONE

Playpulse ONE je na voljo za prednaročila, za sobno kolo z igračarskimi elementi pa boste morali odšteti okoli 1.200 evrov. Pri vas bo v decembru 2021.

Dodatne Informacije

playpulse.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!