Foto: IG @rambutseries

Pokaži to svojemu frizerju in se sprosti: najboljše frizure za tanke lase

Zadnjič posodobljeno: :

Tako kot prava šminka spremeni vaše ustnice v nekaj božanskega, tako bo ustrezna frizura dala vašim lasem volumen in gostoto, ki ju običajno nimajo.

Menite, da ste edini s problematičnimi tankimi lasmi? Še zdaleč ne! Toda namesto da bi obupali, se obrnite na te “optične iluzije”! Ko se torej naslednjič odpravite po novo pričesko, obvezno pokažite te fotografije frizerju!

Raven paž

Preča naj bo na stran, nato pa pustite, da se lasje enakomerno postrižejo v paž in operejo z izdelki za volumen – in videti bo, kot da imate super goste lase!

Kodrast pixie

Kratki lasje bodo vedno videti bolj voluminozni kot dolgi, pixie pa je za to idealen. Dodaten volumen boste dosegli, če ga poškropite z nekaj spreja za teksturo.

Lasje do ramen

Lasje do čeljusti ali do ramen, ki so postriženi naravnost, vedno dajejo genialno iluzijo volumna. Prepričajte se, da pri oblikovanju takšne pričeske ne dodajate preveč teksture, saj boste tako lase otežili in izgubili iluzijo volumna.

Gost frufru


Ne glede na frizuro, ki jo imate – če ji dodate frufru, imate volumen! Frufru naj bo čim gostejši in raven, saj boste tako postavili vso iluzijo gostote spredaj in ljudi optično prevarali.

Večplastni lob


Daljša različica paža bo videti bolj voluminozna, če jo postrižena v plasteh. Večplastna pričeska okoli obraza bo lasem dala dinamiko, zato bo vaš obraz videti bolj odprt.

Globoka preča na stran

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

Drama, drama in še več drame! Poskusite s pudrom ali drugim izdelkom za volumen v prahu (imate ga v vseh drogerijah) in nato rahlo namočite lase. Poleg preče na stran je zagotovljen tudi volumen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Popolna manikira za valentinovo, s katero boste navdušile tudi njega