fbpx

Poletni trend: elegantna ruta, ki jo lahko nosite v mestu ali na plaži

Foto: Envato

Lasje, pokriti z ruto, odražajo eleganco, ki spominja na filmsko klasiko Zajtrk pri Tiffanyju. Ruta v laseh je brezhiben modni dodatek in ustvarja klasičen vintage videz, ki ga imajo rade vse ženske.

Vsaki pričeski ruta dodeli čudovit poletni videz. Najlepša pa je zagotovo to, da lahko z eno samo ruto ustvarite veliko različnih stilov. Gre za klasičen modni dodatek, s katerim lahko svojo pričesko okrasite, kadar koli je to potrebno.

Ne glede na to, ali ste pravkar preživeli dolg delovni dan v pisarni ali pa ste ves dan poležavali, se kopali in sončili na plaži, vam bo ruta polepšala pričesko. Če ste v zadnjem času pogosto na soncu, pa si boste z njo tudi zaščitili lase pred škodljivimi sončnimi žarki.

Izberite ruto, ki po barvnem odtenku kar najbolj ustreza vašemu obrazu, ličilom in tudi modnemu slogu. Ruto lahko prepognete in z njo prekrijete le čelo, lahko jo spremenite v trak za lase ali pa denimo ustvarite turban. Možnosti je veliko. Vsekakor s tovrstnim modnim dodatkom ne boste ostale neopažene.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!