fbpx

Ponavljajte teh 5 besed in nase boste pritegnili bogastvo

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Ponavljajte te besede vsak dan in sreča na finančnem področju vas ne bo obšla! Zaupali vam bomo skrivnost - skrivno geslo, ki bo v vašem življenju aktiviralo finančno energijo.

Da bi pritegnili energijo denarja, je pomembno, da dobro razmislite o besedah, ki jih govorite. Saj obstajajo negativni izreki, ki vključujejo besede kot so: ne morem, ne vem, nisem prepričan in ki preprečujejo razvoj uspeha in priliv financ.

Po drugi strani pa nekatere besede veljajo za gonilno energijo napredka in blaginje. To so gesla, skrivnostne kode za privabljanje denarne energije.

Vas zanima, katere so te besede?

Uspeh

Ta beseda je morda najmočnejša in se lahko uporablja v velikem številu stavkov. To besedo, geslo je koristno izgovoriti tudi kot preprosto potrditev ali kot del stavkov, kot so: Grem k uspehu ali Uspeh je že blizu. To vas bo resnično približalo uspehu in vam pomagalo doseči najboljše rezultate.

Finančna neodvisnost! Foto: Mathieu Stern / Unsplash

Užitek

Marsikdo besedo užitek redko povezuje z delom, je pa zelo močan magnet za srečo, saj ko nam je nekaj všeč, smo vanjo popolnoma potopljeni. Ko ste plačani ali uspete rešiti težavo, si vedno recite: Rad to počnem ali V tem uživam. Ne bojte se deliti teh čustev z drugimi.

Bogastvo

Bogastvo spremlja ljudi, ki govorijo o tem. Lahko rečete: Želim biti bogat ali Bogat sem. Moč takšne fraze in besede se poveča, ko pritrdilno rečete: Postajam bogat. To je zelo močno geslo, zaradi katerega so finančni tokovi aktivnejši. Bolj ko razmišljate o bogastvu in govorite o njem, bogatejši postajate.

Moč besed! Foto: Markus Spiske/ Pexels

Naprej

Finančno rast vedno povezujemo s potjo, ki vodi naprej. Čim pogosteje morate govoriti gor in naprej. Na primer: Gremo naprej ali Grem naprej. Tako geslo pomaga najti prave rešitve v težkih situacijah.

Sreča

Besedi neuspeh se je najbolje izogniti. Na primer, če niste imeli sreče pri denarni transakciji ali nakupu, ne morete reči Nisem imel sreče ali Ni mi uspelo. Namesto tega poskusite uporabiti besedo sreča tudi v negativni situaciji, na primer: Tokrat se je sreča odločila, da me bo obšla, a naslednjič bo z mano.

Poleg tega, da izgovarjate te besede in besedne zveze, je najpomembnejše, da pozitivno razmišljate o sebi, denarju, delu in načinu, kako gradite pot do uspeha.

Energija obilja je v vas, pomembno je le, da se znebite negativnih vzorcev in jih aktivirate, da privabite več denarja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!