fbpx

S temi napakami, ga boš odgnala v objem druge ženske

Foto: envato

Srečen in samozavesten moški se v širokem loku izogiba negativnih žensk – ne bodite temačne, temveč cenite tisto, kar imate.

Moški niso tako zapletena bitja, kot se na prvi pogled zdi. Cenijo preprostost in spontanost v razmerju. In morda ravno zaradi tega, ker se preveč trudite in mislite, da morate narediti VELIKO, da bo vajino razmerje delovalo, delate usodne napake, katerih vpliv se kaže na vašem romantičnem razmerju.

Obstajajo nekatere stvari, ki moške odbijajo. Povsem pravilno je, da imate radi sebe in počnete stvari, ki vas veselijo, ker bi vas partner moral takšne, kakršni ste, tudi sprejeti. Vendar verjetno veste tudi, da odnos temelji na vzajemnosti, kompromisih in odrekanju za voljo ljubezni. Če ste se pripravljeni žrtovati zaradi ljubega, vam potem svetujemo, da se izogibate stvarem, ki moške odbijajo.

Usodne napake, zaradi katerih moški gre k drugi ženski …

Podcenjujete se

Pameten, ambiciozen in siguren moški bo navdušen nad vašo pametjo in se je ne bo bal. Če opazite, da se nenehno prilagaja svojemu moškemu, ker ga želite pritegniti in obdržati ob sebi, a ob tem izgubljate svojo osebnost, je očitno, da ste v razmerju z osebo, ki ne ceni vaše posebnosti.

Pameten, ambiciozen in siguren moški bo navdušen nad vašo pametjo
Pameten, ambiciozen in siguren moški bo navdušen nad vašo pametjo

Prilepljeni ste nanj

Vsak moški (in tudi ženska) potrebuje čas zase, zato mu morate dati dovolj prostora. Kolikor ga pač rabi. Opazili boste, da se vam bo čez nekaj časa vrnil, ker bo opazil, da mu manjkate in bo cenil svobodo, ki mu jo vedno znova dajete.

Obnašate se, kot da ste njegova mati

Sigmund Freud je v svojih toerijah pojasnjeval, da moški otroci na nek način želijo večno ostati ob svoji materi. In tudi novejša študija je potrdila, da moški raje izberejo ženske, ki so podobne njihovim materam. Vendar to ne pomeni, da morate vi prevzeti to vlogo!

 moški otroci na nek način želijo večno ostati ob svoji materi
moški otroci na nek način želijo večno ostati ob svoji materi

NEegativni se

Ni pomembno, za kakšno vrsto odnosa gre, pozitivna naravnanost je izjemno pomembna. Nihče se ne bo družil z negativnim otrokom. Prijatelji ne bodo vabili na pijačo negativnih oseb. Moškim (in ženskam) ne bodo všeč negativni partnerji. Ne bodite temačni, temveč častite življenje, veselite se majhnim stvarem in cenite tisto, kar imate.

Flirtate z drugimi moškimi

V zdravih razmerjih je povsem normalno dejstvo, da nihče nihče ne oslepi z vstopom v razmerje in evolucijsko so ljudje narejeni tako, da opazujejo “potencialni paritveni material”, vendar to ne pomeni, da ste popolnoma dostopni za druge osebe. S takšnimi dejanji kažete, da ne spoštujete dovolj svojega partnerja. Če vam je dolgčas v življenju in imate potrebo po tem, da bi dramatizirali, niste dovolj zreli za razmerje. Ostanite sami, dokler ne odrastete.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!