Poročne fotografije: odsev poroke v poročnih prstanih

Poročni trenutki ujeti v prstane

Poročne fotografije ovekovečijo enega najlepših trenutkov v življenju posameznika. So ne le pomemben spomin, ampak prikličejo čustva, razpoloženje in občutke poročnega dne. Avstralski fotograf samouk Peter Adams-Shawn nas je pred časom navdušil s serijo poročnih fotografij z odsevi poroke v očeh, tokrat pa se vrača z odsevi v poročnih prstanih.

Poročne fotografije so ene tistih fotografij, h katerim se (če seveda nismo ločeni) vedno znova radi vračamo. Poročni fotograf, ki dokumentira dogajanje tega pomembnega dne, zato nase prevzame veliko odgovornost. Pokazati mora ne le vse svoje znanje, temveč tudi ustvarjalnost. Oboje krasi avstralskega fotografa Petra Adamsa-Shawna, ki je odkril zanimivo nišo znotraj poročne fotografije. Sprva je začel za odseve poroke loviti oči, zdaj pa se je preizkusil še v odsevih v poročnih prstanih.

PREBERITE ŠE: Eyescape: poročne fotografije (dobesedno) skozi oči gostov

Šušlja se, da bo kmalu poročne trenutke iskal še v odsevu v milnih mehurčkih. Če mu bo projekt uspel, bomo o tem zagotovo pisali, do takrat pa uživajte v poročnih fotografijah v odsevu poročnih prstanov.

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
memoriesoftomorrow.net

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
V Dubaju odprt najvišji vrtiljak na svetu, kjer ste kar 140 metrov od tal!