fbpx

Poroka 2016: kako pravilno izbrati poročno perilo?

Na svoj poročni dan si ženske želimo naravnost popoln videz, velikokrat pa pozabimo, da je poleg poročne obleke, čevljev in pričeske pomembno tudi spodnje perilo – tisto, ki ga bomo nosile med obredi, in tisto, ki ga bomo oblekle za poročno noč.

Poročno perilo, ki ga bomo nosile čez dan, naj bo zapeljivo, a predvsem udobno. Pomembno je, da se nam popolnoma prilega, in prav zato moramo biti pozorne ter izbrati pravo velikost in pravi model. Preizkušajte perilo, dokler ne najdete takšnega prave velikosti, za pomoč pa lahko prosite tudi osebno svetovalko.

Pri odločanju moramo biti pozorne tudi na ujemanje z izbrano obleko, zato je bolje, da poročno perilo kupujemo takrat, ko imamo obleko že izbrano. Tako se lažje odločimo za primerno perilo, takšno, ki bo ustrezalo obleki z globljim izrezom ali pa obleki brez naramnic. Če nam bodo obleko še prilagodili, s seboj obvezno vzemimo izbrano poročno perilo, saj se tako izognemo nevarnosti, da bo izpod obleke pogledal modrček.
S pravim perilom pa lahko poudarimo tudi svoje atribute. Odvisno od tega, kaj si želimo poudariti, lahko izbiramo med modrčki balkonet in push up ter hlačkami push up. Pri tanjši in gladki obleki je bolje, da se odločimo za gladko perilo z brezšivnimi košaricami. Perilo bo diskretno skrito pod obleko, hkrati pa bo zagotavljalo udobje in oporo.

Pa barva perila? Neveste še zmeraj prisegamo na belino ali pa vsaj svetle odtenke barv. Pozorne bodimo na odtenek svoje obleke in poskusimo najti perilo, ki se kar najbolje ujema z njo. Zgrešile pa ne bomo niti s kožno barvo, ki bo delovala kot naša druga koža in bo pod poročno obleko povsem neopazna.

PREBERITE ŠE: Poroka 2016: trendi poročnih pričesk 2016

Izberite pravo poročno perilo (na fotografiji perilo Lisca).
Izberite pravo poročno perilo (na fotografiji perilo Lisca).

Najlepši in zagotovo tudi najzanimivejši del izbiranja poročnega perila je izbira perila za poročno noč. Pri tem smo prepuščene domišljiji. Kako bomo presenetile moža (da, zdaj že lahko rečemo moža) – ali bodo to strastne barve ali črna čutnost, ali bo perilo žgečkljivo, nagajivo, romantično ali elegantno – je naša izbira. Me že vemo, kaj je tisto, kar v njem zaneti ogenj … Precej modelov perila za bodoče neveste pa je primernih tudi za maturantke, ki večino najbolj pričakovanega večera preživijo v svečanih oblačilih. Tudi one si želijo biti videti popolno, in k temu bo zagotovo pripomogla preudarna izbira spodnjega perila.

Lisca ponuja novost: en modrček, šest možnosti

Ženske si želimo, da bi obstajal odrešilni modrček za vse zagate, ki jih imamo pri usklajevanju modrčka in oblačil. No, želje so postale resničnost. Modrček Multiway lahko nosimo z običajnimi naramnicami, ga zapnemo okrog vratu, ga oblečemo brez naramnic ali pa ga ovijemo okoli trebuha, ne da bi pri tem trpela pravilna opora prsi. Poda se pod najširši nabor oblačil. Spomladi bomo Liscin modrček Unique lahko izbirale v kožni barvi in barvi smetane, jeseni pa tudi v črni. Modrček Multiway bo na voljo konec marca.

Dodatne Informacije

Več informacij: 
lisca.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.