Porsche Design ULTRA ONE: najtanjša prenosnika na trgu

Zadnjič posodobljeno: :

Porsche Design navdušuje z najtanjšima in najlažjima prenosnika v velikosti 15,6 palca.

Če se podjetje Porsche AG ukvarja z avtomobili, se njegovo hčerinsko podjetje Porsche Design ukvarja z oblikovanjem raznoraznih izdelkov, po večini prestižne narave. Od oblačil, očal, elektronike, ur, potovalk in drugih dodatkov, kot so USB-ključki in zunanji trdi diski. Zdaj bodo na trg poslali še dva njihova prenosnika, ki bolj kot s specifikacijami uporabnike vabita s svojim videzom. Gre namreč za najtanjša prenosnika na trgu (13,8 mm), ohišje pa vsebuje le 1 odstotek plastike.

Prenosnik Porsche Design ULTRA ONE
Prenosnik Porsche Design ULTRA ONE

Preostalo je namreč aluminij in nerjaveče jeklo, zaradi česar bo ohišje prenosnika zelo trpežno in bo ob uporabi dajalo občutek kakovosti. Oba prenosnika Porsche Design ULTRA ONE bosta opremljena z 15,6-palčnim zaslonom na dotik v polni ločljivosti, dodatno izkušnjo pa bo omogočil močan zvok, ki so ga uglasili pri podjetju Harman/Kardon. Ponujala bosta še spodobno količino vhodov in izhodov za periferijo, ki bodo skriti na zadnji strani, tehtala pa bosta le 1,5 kilograma, zaradi česar bosta odlična za uporabnike, ki morajo prenosnik vedno nositi naokrog.

Prenosnik Porsche Design ULTRA ONE
Prenosnik Porsche Design ULTRA ONE

Modela ULTRA ONE se razlikujeta v treh komponentah. Najcenejši I5 ponuja Intelov procesor i5 8200Y, 8 GB delovnega pomnilnika in SSD-disk velikosti 512 GB. Model I7 pa Intelov procesor i7 8500Y, 16 GB delovnega pomnilnika in SSD-disk velikosti 1 TB. Izbor procesorja iz družine Y meri predvsem na izjemno varčnost, zato prenosnika ULTRA ONE ne bosta namenjena zahtevnim uporabnikom. Bosta pa običajna dnevna opravila prenesla brez večjih težav. Kaj pa cena? Ta je za model I5 1.495 evrov, za model I7 pa 1.995 evrov. Oba modela je mogoče prednaročiti v spletni trgovini Porsche Design.

Galerija: Porsche Design ULTRA ONE

Dodatne Informacije

Več informacij:
porsche-design.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Sony zvočni sistem HT-S40R za osupljiv prostorski zvok