Posnetek drzne vožnje s kolesom po robu klifa, ob katerem vam bo zaledenela kri

Drzen posnetek kolesarjenja po robu kanjona

Strah je za adrenalinske odvisnike kot droga. Eden takih je tudi kolesar Nate Hill, ki je posnel drzno vožnjo po robu pečine ob ogledu katere ti bo zaledenela kri. ''Samo ne poglej levo'', sta si verjetno mislila Hill in njegov prijatelj Kyle Mears, ko sta se potepala po kanjonu lahkotno kot si se ti po ulici z BMX-om, ko si bil otrok!

Nate Hill in Kyle Mears sta objavila (pre)drzen posnetek vožnje s kolesom povsem po robu 120-metrskega klifa. ”Zaradi strahu mi gre na smeh” trdi Hill (v posnetku to večkrat dokaže), profesionalni ”spustaš”, ki nekje med kanjoni v Utahu hodi, ali bolje, vozi po tanki črti med življenjem in smrtjo.

PREBERITE ŠE: Ikea predstavila urbano kolo Sladda

Predrzna vožnja po kanjonu.
Predrzna vožnja po kanjonu.

Na začetku gledalcem izkušeni Nate sicer ponudi moder nasvet: ”Naj vam niti na misel ne pride, da se zvrnete levo.” Hvala Nate, bomo to upoštevali naslednjič, ko absolutno ne bo ponovili tvoje vožnje!

Dodatne Informacije

Več posnetkov:
youtube.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival Odprte hiše Slovenije 2020 bo v septembru že enajstič navduševal najširšo javnost