fbpx

Potovanje vašega življenja! Prekrasna križarka, s katero obiščete kar 135 držav

Foto: lifeatseacruises.com
Zadnjič posodobljeno:

In to še ni vse, na križarki MV Gemini lahko nemoteno tudi delate in živite kar 356 dni v letu. Je to potovanje vašega življenja? Dostopno je za »le« 28 tisoč evrov letno.

Božič v Braziliji, novo leto v Argentini, raziskovanje karibskih plaž in Maldivov ter 13 čudes sveta je le nekaj destinacij na urniku veličastne MV Gemini, ki užitkarjem nudi, da na njenem krovu, živijo, delajo in istočasno potujejo. Sliši se kot potovanje vašega življenja!

Križarka, ki mnogim uresničuje predstavo o potovanju življenja, se bo na pot odpravila 1. novembra 2023, za leto dni križarjenja pa bodo potniki morali odšteti 28 tisočakov.

V treh letih križarjenja bodo sicer potniki pristali v kar 375 različnih pristaniščih in obiskali vsega skupaj 135 držav.

Tisti, ki se bodo odločili odpluti na potovanje življenja, bodo deležni številnih največjih svetovnih znamenitosti, od kipa Kristusa Odrešenika, ki bdi nad brazilskim Rio de Janeirom so indijskega Tadž Mahala ter mehiške Chichen Itze.

Obiskali bodo celo piramide v Gizi, Machu Picchu in Veliki kitajski zid. Križarjenje vključuje tudi izlet na 103 »tropskih otokov«.

Foto: lifeatseacruises.com

Potovanje vašega življenja?!

Križarka nudi 400 kabin v katerih lahko namesti do 1074 potnikov. Poleg običajnih prostorov za sprostitev, gastronomijo in zabavo je MV Gemini primeren tudi za poslovneže, ki bodo tako lažje delali na daljavo.

Njim ponuja 14 pisarn, sejnih sob in knjižnice, kar jim bo olajšalo delo na krovu, obenem pa bodo lahko izkoristili davčne olajšave. Potnikom bo na voljo tudi zdravstvena oskrba in sicer 24 ur na dan.

Za križarjenje bodo odšteli približno 28.000 evrov letno, za bolj prostorne kabine in balkon pa še nekoliko več. Prijava je mogoča za vsa tri leta križarjenja skupaj.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.