fbpx

Ženske torbice 2023 v živih barvah so znanilke pomladi

Ženske torbice 2023
Foto: zara.com
Zadnjič posodobljeno:

Končno smo dočakali pomlad. In z njo so prišle tudi ženske torbice 2023 v živih barvah in z vpadljivimi vzorci. Največji trend nove modne sezone so torbice v pastelnih in svetlih odtenkih.

Ženske torbice 2023 bodo zagotovo eden izmed najljubših modnih dodatkov te sezone in prave fashioniste jih nikoli nimajo dovolj. V spomladanskih kolekcijah smo videli različne modele torbic za vsak stil in okus. A prav posebno mesto so zasedle neustavljive torbice v svetlih in živih barvah, ki delujejo res vpadljivo in bodo popestrile vsak pomladni outfit.

Ženske torbice 2023
Foto: Mohito

Ženske torbice 2023 za pomlad

Medtem ko pozimi pogosteje izbiramo bolj nevtralne barve in modele torbic, se pomlad in poletje osredotočata na torbice različnih oblik in barv, ki bodo osvežile vsako garderobo. Torbice v pastelnih in svetlih odtenkih so eden najbolj zaželenih trendov pomladne sezone.

Za minimalističen slog bodo poskrbele mini torbice, ki se odlično podajo tako k enobarvnemu kot večbarvnemu in vzorčastemu outfitu, če sodite med tiste bolj drzne.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.