fbpx

Pozdrav naravi: trendi za opremljanje doma jesen/zima 2017

Kako boste to jesen in zimo opremili dom? Zbrali smo nekaj trendov, ki bodo poživili vaš in dom, in morda, samo morda, boste imeli občutek, da poletje ni nikoli odšlo. Tukaj so trendi za opremljanje doma jesen/zima 2017.

Pozdrav naravi  trendi za opremljanje doma jesen/zima 2017:

V kraljestvu žameta

Mehka in razkošna tkanina bo letos kraljevala tudi v vašem domu. Prinaša eleganco, prav vsaki barvi pa doda živahnost. Odločite se lahko za sedežne garniture, naslanjače ali blazine. Slednje bodo dodale teksturo. Izbirajte tople barve, kot so barva pomaranče, brusnic ali pa kostanja.

V kraljestvu žameta
V kraljestvu žameta

Medenina

Medenina je novi baker. Je eden od načinov, kako v dom vnesti še več elegance. To jesen posegajte po brušeni medenini s satenastim zaključkom, ki je bolj topla in ne tako vpadljiva. Takšna medenina se med drugim dopolnjuje s številnimi slogi.

Medenina
Medenina

Zelenje na zelenje

Hišnih rastlin nikar ne zanemarite. Ustvarite si svojo jesensko kolekcijo in jih postavite v vsak kotiček v domu. Ne le, da čistijo zrak, ki ga dihamo, ampak tudi odlično delujejo kot okrasni element.

Zelenje na zelenje
Zelenje na zelenje

Nazaj k naravi

Ljubitelji narave in naravnega? Potem si dovolite, da vaš dom postane druga narava. Naravna keramika, pleteni senčniki za svetila, laneni prti, preproge iz jute … Barvna lestvica se povzpne vse od umazane bele, prek kremaste do odtenkov sive.

Nazaj k naravi
Nazaj k naravi

Temno turkizna in smaragdno zelena

Temno turkizna je odlična izbira za posvetlitev prostora. Dobro se poveže s svežimi belimi toni, še posebej fantastično pa je videti v kombinaciji s svetlim lesom.
Če želite nekoliko bolj dramatičen videz, izberite smaragdno zeleno barvo. K barvi razkošja se dobro podajo roza barva z rdečim podtonom in bakreni dodatki. Videz lahko razbijete z uporabo potiska in vzorcev v kontrastnih odtenkih.

Temno turkizna in smaragdno zelena
Temno turkizna in smaragdno zelena

Cvetlice tudi pozimi

Na stene se vračajo cvetlične tapete. Ne v obliki majhnih, načičkanih rož, temveč v obliki večjih cvetlic v rožastih, sivkastih in smaragdnih tonih. V naš dom tako prinašajo čisto romantiko ter edinstvenost. S paleto inovativnih in navdihujočih oblik, ki so na voljo, lahko dosežete dramatične učinke, preoblikujete notranjost in se izrazite.

Cvetlice tudi pozimi
Cvetlice tudi pozimi

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.