Zdaj lahko bivate v hiši iz filma Ex-Machina

Odličen psihološki triler Alexa Garlanda iz leta 2015 Ex-Machina je svoj vtis poleg odlične igralske zasedbe pustil tudi s prizoriščem, v katerem se je odvijala napeta zgodba. Hiša, v kateri se dogaja večina prizorov, je za vsakega, ki si je film ogledal, nepozabna. In zdaj lahko bivate v hiši iz filma Ex-Machina.

Za vse ljubitelje arhitekture in odličnih filmov imamo dobro novico: zdaj lahko bivate v hiši iz filma Ex-Machina. Ta neverjetno fotogenična hiša je v času, ko je ne uporabljajo slavni hollywoodski režiserji za svoje uspešnice, hotel na Norveškem. Odprta je za vse, ki si želijo tam prenočiti, cene pa so v resnici smešno nizke – za noč v hiši iz filma Ex-Machina boste odšteli slabih 150 evrov. Hotel vključuje tudi savno in zunanji bazen, za dodatnih slabih 50 evrov pa vam postrežejo z gurmansko večerjo. Fotografije tega čudovitega hotela si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.

PREBERITE ŠE: KODA: betonska mikro hiša, ki je lahko kadarkoli, kjerkoli

Dodatne Informacije

Več informacij:
juvet.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kam moraš na dopust v 2021 glede na svoje astrološko znamenje?