fbpx

Pravljične fotografije jesensko obarvanega gozda, zaradi katerih se boste tudi ljubitelji poletja zaljubili v jesen

Jesensko obarvan gozd kot iz pravljice

Oktober je mesec romantičnih in pisanih sprehodov skozi gozdove in parke, ki so balzam za dušo in doživetje za otroke. Med hojo nas namreč obkrožajo živopisne krošnje, zasipava listje in spremlja šelestenje pod nogami. Da o razkošju slastnih plodovih niti ne govorimo. Ta del leta je tudi izjemno hvaležen čas za fotografe, saj je narava tedaj še posebej fotogenična. S svojo predstavo osupne in ob pravljičnih fotografijah jesensko obarvanega gozda Janka Sedlářa se boste tudi zapriseženi ljubitelji poletja zaljubili v jesen.

Fotografije jesensko obarvanega gozda češkega fotografa samouka Janka Sedlářa, ki se specializira za krajinsko fotografijo s surrealističnim tonom, so tako čarobne, da bi prej dejali, da gre za izmišljene kot pa prave lokacije. A vsi pravljični posnetki so bili posneti na resničnih lokacijah, večina na Moravskem, v tej zgodovinski češki pokrajini, in v naravnem rezervatu Beli Karpati (Bilé Karpaty), prav tako na Češkem.

PREBERITE ŠE: 17 krajev, kjer se jesen kaže v najlepši podobi

Za vse, ki objokujete konec poletja, je sprehod skozi fotogalerijo nujen (pa tudi za vse preostale), saj boste ob gledanju šova, ki ga uprizarja narava, najlažje preboleli konec poletja. Boste videli, kar naenkrat se vam bo nehalo kolcati po toplih mesecih.

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
janeksedlar.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.