fbpx

Predstava – Akram Khan Company: iTMOi

Eden najbolj znanih koreografov na svetu Akram Khan bo z ansamblom enajstih nadarjenih plesalcev v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma 31. marca počastil spomin na izjemnega Igorja Stravinskega.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Cankarjev dom
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 10 do 25 evrov

Umetniški vodja in koreograf Akram Khan velja za enega izmed najvidnejših umetnikov svoje vrste v svetovnem merilu. 31. marca se bo na odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma predstavil skupaj z ansamblom enajstih izjemno nadarjenih in mednarodno priznanih plesalcev.

PREBERITE ŠE: Opera: Carmen v ljubljanski operni hiši

Predstava iTMOi je hitro pridobila sloves izjemne umetniške stvaritve. V njej je Akram Khan počastil spomin na skladatelja Igorja Stravinskega ob stoletnici njegove Posvetitve pomladi, kultnega glasbenega dela 20. stoletja. S predstavo je tako želel prodreti v kompleksnost miselnega procesa in ustvarjanja Igorja Stravinskega, hkrati pa se je soočil tudi s svojim notranjim nemirom.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.cd-cc.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!