Predstava: MAME na Ljubljanskem gradu

MAME

V četrtek, 11. junija, ob 21h si bomo na grajskem dvorišču Ljubljanskega Gradu ogledali avtorski projekt petih priznanih mam in igralk, komedijo za vse slovenske matere, in tiste, ki bodo to šele postale in priložnost za vse moške, ki si želijo ali upajo biti enkrat na pravem t.i. “babjem žuru”.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Siti Teater BTC, Šmartinska cesta, Ljubljana

Organizator

SiTi Teater

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

13,50 - 17 €

V četrtek, 11. junija, ob 21h bomo na grajskem dvorišču Ljubljanskega Gradu priča petim mladim mamicam, ki ukradejo noč svoji družini, da si privoščijo sproščeno druženje. Skozi poplavo “ženskega čveka” bomo spoznali njihove poglede na vzgojo, kariero, zdravo prehrano, moške in seks. Sočutne in skrbne, sproščene in odkrite, divje, jezne in razuzdane nam bodo brez dlake na jeziku, predvsem pa brez otrok, nalile čistega vina, ki spremeni marsikateri pogled na materinstvo.

MAME
MAME

Pod režijsko taktirko Tijane Zinajić (ki tudi igra v predstavi) v komediji MAME odkrito spregovorijo še Vesna Pernarčič, Barbara Medvešček, Vesna Slapar, Ana Urbanc (ki je na Dnevih komedije Celje 2015 prejela nagrado Žlahtna komedijantka 2015*), v alternacijah Nina Valič in Saša Mihelčič.

MAME nam bodo nalile čistega vina
MAME nam bodo nalile čistega vina
Dodatne Informacije

Prodaja vstopnic:
Cankarjev dom, info točka BTC (dvorana A), servisi Petrol, hipermarketi Mercator, 3dva in uro pred predstavo na Ljubljanskem gradu.

Več informacij in spletna prodaja:
www.sititeater.si

V primeru slabega vremena bo predstava v SiTi Teatru BTC.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Svetovni dan živali – Se spomnite, kdo je zmagal lani?