Pregrešno drage slušalke, ki so hkrati tudi spolni pripomoček

SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head Piece

Občasno se na trgu znajdejo izdelki, ob katerih se lahko le vprašamo, čemu so pravzaprav namenjeni. V to kategorijo se uvrščajo tudi prav posebne slušalke, ki so že na prvi pogled videti zelo nenavadno.

Arca je glasbeni producent, ki prihaja iz Venezuele. Najbolj znan je po objavljanju fotografij na svojem Instagram profilu, na katerih je preoblečen v žensko. Zdaj je javnost osupnil z lansiranjem pregrešno dragih naglavnih slušalk, ki se hkrati uporabljajo tudi kot ovratnica.

Slušalke so plod sodelovanja med Arco, spletno trgovino SSENSE in podjetjem Fleet Ilya, ki izdeluje usnjene izdelke.

Slušalke pozornost vzbujajo z zelo visoko ceno, ki je kar 6.450 ameriških dolarjev oziroma 5.400 evrov, in edinstvenim dizajnom. Model SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head Piece lahko naročite tukaj.

Galerija – SSENSE Exclusive Black Arca Edition Tormenta Cage Headphone Head Piece

Ustvarjalci so bili kreativni tudi pri oblikovanju opisa izdelka. Specifikacije so navedene na enak način kot pri spolnih igračah. Zapisali so, da se izdelek prodaja kot umetniški objekt, zato ga lahko ljudje uporabljajo le na lastno odgovornost.

Dodatne Informacije

Več informacij:
ssense.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!