Preizkušajte tehnologijo Philips Ambilight 30 večerov!

Zadnjič posodobljeno: :

V Philipsu so prepričani, da je uporabniška izkušnja tehnologije Ambiligt tako vrhunska, da si upajo televizor dati potrošniku v 30-dnevno preizkušnjo. Če se v tem času ne prepriča, da je opravil najboljši možni nakup, lahko televizor vrne. Brez besed. Trgovec pa ga bo sprejel brez vprašanj.

Zakaj je tehnologija Ambilight tako edinstvena? Dinamični svetlobni učinki bodo napolnili prostor s prijetno toplo svetlobo. Ambilightove LED-diode za elegentanimi robovi televizorja v realnem času osvetlujejo steno z enakimi barvami kot se prikazujejo na zaslonu.

Igranje iger na televizorju? Realnost igre je z Ambilight funkcijo dodatno poudarjena in prinaša prav posebno vznemirjenje.  V načinu Glasba pa bo Ambilight sezname predvajanja obogatil z dinamičnimi in barvitimi svetlobnimi učinki. Tako na samem zaslonu, kot tudi prek njegovih robov. Z Ambilightom bosta vsaka drama ali akcijski film posebno doživetje tudi v domačem kinu. Ambilight vas postavi v središče športnega dogajanja in daje občutek, kot bi bili osebno prisotni. Nogometna tekma bo tako še bolj napeta in doživeta.

Z Ambilightom boste imeli občutek, da ste na nogometni tekmi.

Izklopljen televizor prav tako omogoča funkciji Ambilight, da ustvari popolno vzdušje za sproščanje doma.

O akciji

Ob nakupu izbranih modelov televizorjev Philips Ambilight med 1. novembrom 2020 in 31. januarjem 2021, pri vseh trgovcih v Sloveniji, uporabniku po 30 dneh v primeru vračila, povrnejo celotno kupnino! V Philipsu si želijo, da uporabniki neverjetno izkušnjo tehnologije Ambilight preizkusijo sami, v svojem domu. Pravila sodelovanja najdete tukaj.

Dodatne Informacije

philips.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!