fbpx

Preselite svojo pisarno na morje z ambientalnimi zvoki iz spletne strani A Soft Murmur

Spletna stran A Soft Murmur

Se tudi vi v kitajski restavraciji vedno počutite sproščeno. Veliko prstov vmes ima pri tem ''neslišna'' ambientalna glasba, ki se predvaja v ozadju, ki vas neopazno pomirja. Nekaj podobnega storit tudi spletna stran A Soft Murmur v situacijah, ko se nikakor ne morete zbrati. Ponuja namreč ''mešalno mizo'' ambientalnih zvokov s katerimi lahko poustvarite značilne zvoke iz okolja- šumenje morja, pihanje vetra, čebljanje v kavarni, prasketanje ognja, ptičje petje, beli šum,..., ki vam pomagajo ostati osredotočeni.

A Soft Murmur je spletna stran, ki poustvarja (ne)naravne zvoke iz okolice, ki vam pomagajo, da med delom ostanete zbrani. Zvoke kot so zvok dežja, groma, valov, ptičev, kavarne, ognja, ipd., lahko med seboj mešate in tako ustvarite ozračje, ki se popolnoma ujema z vašim trenutnim razpoloženjem. Zakaj bi vas motil promet z ulice ali sodelavcev, ko pa lahko vašo pisarno navidezno preselite v kavarno ob morju ali nekam globoko v naravo, kjer sta z vami le ptičje petje in veter. Ne morete zaspati, ker je preveč tiho? Privoščite si malo belega šuma. Bi radi da vam pojejo črički in prasketa ogenj ne da bi zato morali na primorsko in nabirati drva? Zmenjeno.

PREBERITE ŠE: KantoorKaravaan – samozadostna mobilna pisarna v zavetju gozda

Ustvarite si ambient, ki vam bo po godu.
Ustvarite si ambient, ki vam bo po godu.

A Soft Murmur, pod katerega se je podpisal programer Gabriel Martin, vam namreč ustvari ambient, ki si ga želite in ki pomaga, da ostanete osredotočeni na delo. Lahko ima sicer tudi ravno nasprotni učinek, da z mislimi odplavate daleč proč, a tovrstno kombinacijo zvokov raje uporabite, ko se boste želeli kvalitetno spočiti.

Dodatne Informacije

Več informacij:
asoftmurmur.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.