fbpx

Prihaja najlepše obdobje: polna luna v Strelcu bo vplivala na vsa astrološka znamenja (od 3. junija)

Foto. envato
Zadnjič posodobljeno:

Vstopamo v osupljivo obdobje polne jagodne lune, ki prinaša s seboj navdihujoče in edinstvene dogodke. Kaj se skriva v ozadju te mistične lune - polna luna v Strelcu? Kakšne vplive bo imela na nas in naša življenja? Ali nam bo razkrila nove poti, neodkrite strasti in možnosti za rast?

Polna luna v Strelcu imenovana tudi jagodna luna, prinaša srečo in blaginjo. Naslednja polna Luna bo nastopila v noči med 3. in 4. junijem ob 5.41 in bo v marsičem specifična.

Mesec jagod prinaša blaginjo, srečo in ljubezen. Junija boste lahko začutili energijo, kakršno si želite na začetku poletja. To je idealen čas za izražanje svojih najglobljih želja.

Poglejmo kaj vam prinaša Polna Luna v Strelcu.

Oven

Sedaj je čas, da obnovite in preuredite svoje ideje. Če se zdi, da so vaše misli vsepovsod, si vzemite nekaj časa in ustvarite realističen načrt. Začnite razvijati navade, ki jih lahko dosledno vzdržujete, ne da bi se počutili preobremenjene. Pomembno je, da se sprostite in bolj živite v sedanjem trenutku.

Bik

Po Jagodni Luni je prišel čas, da prenehate odlašati. Vaše želje so veliko bližje, kot si morda mislite. Zdaj je pravi trenutek, da naredite prvi korak in se popolnoma posvetite temu, kar si želite doseči. Prav tako je odličen čas, da pregledate svoj odnos do neuspeha. Ne pozabite, da nikoli ne boste vedeli, ali vam bo uspelo, če ne poskusite. Torej si dovolite tvegati!

Dvojčki

Nastopil je čas, da prisluhnete svojemu instinktu, ne pa logiki. Po dolgem času sledenja mislim je zdaj trenutek, da se resnično prepustite svoji strasti. Ne zanemarjajte svoje intuicije, ampak začnite verjeti vase. Veste, kaj je za vas najboljše, zato dovolite, da se vaša samozavest zasveti.

Rak

V mesecu jagod se osredotočite na negovanje sebe. Pogosto se preveč dajete drugim, zato je zdaj čas, da si vzamete čas zase. Usmerite svojo pozornost na to, kaj si resnično želite. Poudarite, kako sebi izkazati ljubezen, ki jo zaslužite.

Le kaj vam bo prinesla? Foto: Ik Invadingkingdom / Unsplash

Lev

Ne omejujte sebe ta mesec, še posebej ko gre za vaše dosežke in samozavest. Kljub temu, da pomagate drugim, se prepričajte, da tudi sami dobite nazaj. Usmerite svojo energijo v ljudi, ki vam vračajo in vlagajo svojo energijo v vas.

Devica

Ta mesec je čas, da se osvobodite negativnosti, ki jo gojite o sebi. Začnite vključevati pozitivne afirmacije v svojo vsakodnevno rutino in spremenite svoje miselne vzorce. Zavedajte se, da negativne misli ne opredeljujejo vas kot osebe.

Tehtnica

V mesecu jagod se tehtnice lahko posvetite intenzivni negi same sebe. Ni vam potrebno slediti pričakovanjem drugih, temveč se osredotočite na lastne želje in opazujte, kako se bodo uresničile. Povezanost z vašo pravo naravo vam bo prinesla večje priložnosti.

Škorpijon

Za škorpijone je čas, da med Jagodno Luno spustijo svojo obrambo. Čeprav izražanje čustev lahko predstavlja izziv, je pomembno, da si dovolijo biti ranljivi in po potrebi poiščejo pomoč. Pisanje dnevnika je odličen način za izražanje negativnih čustev in občutkov.

Ljubezen? Foto: Pixabay

Strelec

V tem obdobju se strelec lahko poda na načrtovano potovanje. Sprememba okolja vam lahko pomaga pri spremembi razmišljanja in doživljanja. Ta čas je idealen za dopust ali načrtovanje prihodnjih izletov.

Kozorog

Mesec jagod je pravi trenutek za pohvalo samega sebe. Prenehajte se dvomiti vase in spremenite svojo notranjo pripoved. Osredotočite se na pozitivne misli in sprejmite svoje dosežke brez zadržkov.

Vodnar

V tem mesecu lahko vodnarji uporabijo svojo ustvarjalno plat za dosego ciljev. Naravne ustvarjalne ideje se vam bodo porajale, zato bodite pozorni na njih. S pisanjem dnevnika sanj in osredotočanjem na notranji dialog boste lahko uresničili svoje sanje.

Ribi

Ribe naj si vzamejo čas, da se napolnijo ob vodi. Pustite si odmor in se osredotočite na razvoj rutine, ki vam bo prinašala pozitivnost. Postavite si cilje in si dovolite sanjariti, saj je to odličen čas za osebno rast.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.