fbpx

Prihaja novi film Vojna zvezd (Star Wars), režiral ga bo Taika Waititi

Disney je izbral Dan Vojne zvezd (Star Wars Day), ki je bil včeraj, 4. maja, da je oznanil, da prihaja nov film iz franšize, ki ga bo režiral Taika Waititi (Thor: Ragnarok).

Režiserju, ki je prav tako ustvaril briljantno komično vojno dramo Zajec Jojo (Jojo Rabbit, 2019) in pustolovsko komedijo Lov na divjaka (Hunt for the Wilderpeople, 2016), svet Vojne zvezd ni neznan. Režiral je namreč zadnjo epizodo Mandaloriana, zdaj pa bo režiral in soustvaril novi celovečerni film Vojna zvezd.

Taika Waititi je poskrbel tudi za zadnjo epizodo Mandaloriana.
Taika Waititi je poskrbel tudi za zadnjo epizodo Mandaloriana.

Podrobnosti pričakovano ni veliko, vemo, da bo film soustvaril tudi fantastična scenarista Krysty Wilson-Cairns, ki je prejela nagrado bafta za najboljši britanski film leta, in sicer za vojno dramo 1917, in ki je napisala scenarij za prihajajočo grozljivko Last Night in Soho (2020).

Vojna zvezd pa naj bi kmalu dobila tudi novo serijo, ki se bo posvečala Cassinanu Andorju in njegovim podvigom pred Rogue One.

Datumi izida zaenkrat še niso znani! Za več informacij spremljajte starwars.com.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!