fbpx

Pripravite se: v Ljubljano prihaja odbit trampolinski most

Čez Ljubljanico bo trampolinski most zrasel 21. avgusta

Foto: odbitonaljubljanici.com/

V Ljubljano prihaja prireditev, kakršne še niste videli. Čez ljubljanico bo namreč zgrajen nov most- in to ne le katerikoli most. V našo prestolnico avgusta pride največji trampolin na svetu, čez katerega boste lahko reko preskočili tudi vi.

Po odbojki na vodi in plezalnem spektaklu nad vodo bosta Ljubljano letos očarala še nov most in največji trampolin na svetu. Športno-zabavna prireditev WOOP! Odbito na Ljubljanici / Made by Akrobat bo potekala 21. avgusta, na njej pa ne boste le gledalci. Tako je, prav vsak bo imel priložnost zastonj skočiti čez Ljubljanico tudi sam.

Foto: Facebook Odbito na Ljubljanici

Agencija Extrem in akrobatska skupina Dunking Devils so za projekt združili moči s trampolinskim parkom WOOP!, najbolj znanim tovrstnim parkom v Sloveniji in s slovenskim podjetjem Akrobat, enim najbolj priznanih izdelovalcev trampolinov na svetu. Most bo povezoval Hribarjevo in Gallusovo nabrežje, poleg adrenalinskega doživetja za vsakogar pa boste lahko uživali tudi v ogledu tekmovanj na visokem mednarodnem nivoju. Tekmovali bodo trampolinarji iz vsega sveta, potekal pa bo tudi obračun gimnastov po pravilih Gimnastične zveze Slovenije.

Simon Rožnik, direktor podjetja Extrem, znanega po projektih kot so Redbullov Gony Pony, Spartan Race Slovenia, Triglav The Rock Ljubljana in Plusk na Velenjski plaži, je povedal: “S tem adrenalinskim spektaklom želimo Ljubljano in Slovenijo utrditi na zemljevidu prestolnic oz. držav, ki podpirajo inovativne, športne in drugačne dogodke z velikim medijskim dosegom. Ponosen sem, da bo celoten dogodek plod slovenskega znanja in sodelovanja, tako smo med načrtovanjem spoznali tudi slovensko ekipo podjetja Akrobat, ki bodo, kot strokovnjak za trampoline, postali tehnični partner projekta.” Marko Knafelc iz Dunking Devilsov, vodilne akrobatske skupine na svetu, pa je dodal: “Z dogodkom želimo obiskovalcem približati akrobatiko in trampolinanje ter povečati njihovo zanimanje za to športno panogo. Pokazati želimo, da je skakanje na trampolinu atraktivno, varno in zabavno. Hkrati pa se lahko vsega tega naučijo tudi sami v sklopu programov WOOP! Akademije v WOOP! Trampolin parku.”

Foto: odbitonaljubljanici.com/

Prizorišče bo zajemalo 4 trampoline, trampolinski zid, trampolinski most in trampolinski park za vse obiskovalce, postavljeno pa bo na aluminijasti konstrukciji nad vodno gladino Ljubljanice. O dogodku si lahko več ogledate tudi na njegovih facebook in instagram profilih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!