Prizori iz filma Dežela La La, ki se zgledujejo po večnih filmskih prizorih

Dežela La La

So vam bili nekateri prizori iz filma Dežela La La sumljivo znani? La La Land ruši vse pred seboj. Romantični muzikal je nedavno prejel rekordnih 14 nominacij za oskarje (toliko sta jih do zdaj dobila le Titanik in Vse o Evi), še pred tem pa je domov odnesel sedem zlatih globusov, ki so dobra napoved za oskarje. Če ste si film že ogledali in so vam bili določeni prizori znani, to ni naključje, saj so ustvarjalci filma črpali navdih pri številnih filmskih klasikah, kot so Pojmo v dežju, Moulin Rouge! in Zgodba z zahodne strani. Oglejte si prizore, ki so domala kopija prizorov iz omenjenih filmov.

Ste med gledanjem filma Dežela La La (La La Land) doživeli déjà vu? To ni naključje. Film se namreč s številnimi prizori poklanja filmskim klasikam, podobnost med prizori pa si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Romantična glasbena drama Dežela La La režiserja Damiena Chazella (Ritem norosti) o dveh sorodnih dušah, ki v Hollywoodu iščeta svojo prihodnost, a odkrijeta nekaj veliko bolj dragocenega, je na zlatih globusih dosegla 100-odstotni izkupiček, saj je od sedmih nominacij domov odnesla sedem nagrad (najboljši muzikal, glavna moška in ženska vloga, režija, scenarij, izvirna glasba in pesem).

Ryan Gosling in Emma Stone v filmu Dežela La La.
Ryan Gosling in Emma Stone v filmu Dežela La La

Na oskarjih gre v boj z rekordnimi 14 nominacijami.

Galerija – prizori iz filma Dežela La La, ki so navdih črpali pri filmskih klasikah:

Video – prizori iz filma Dežela La La, ki so navdih črpali pri filmskih klasikah:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
TV-serije za vse, ki ste prepričani, da ste videli že vse