fbpx

Prvi prozorni hologramski zaslon HTD-01

Prozoren hologramski zaslon HTD-01

Če smo se kaj naučili iz znanstvenofantastičnih filmov, potem je to dejstvo, da prihodnosti vladajo hologrami. In več kot očitno je tak prihodnost tu. Vsaj tako gre sklepati po konceptu podjetja Number One, ki želi, da hologramski zasloni za računalnike postanejo realnost. Njihov prvi poskus je prozoren 27-palčni zaslon ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih točk, ki sliši na ime HTD-01. Prihodnost, dobrodošla doma.

Hologramski zaslon HTD-01 je ”maslo” podjetja Number One. 4 milimetre tenek prozoren akrilni zaslon se ponaša z ”rear projection” tehnologijo, ki je odgovorna za transparentno hologramsko sliko. To ”proizvaja” LED projektor v namiznem stojalu, ki jo projicira na prozoren in s posebno prevleko prevlečen 27-palčni zaslon, ki je kriva za sliko z visoko resolucijo. Uporabnika ponuja idealen vidni kot.

PREBERITE ŠE: Prenosnik Lenovo LaVie Z je še lažji in še zmogljivejši kot novi Apple MacBook

Prozoren hologramski zaslon HTD-01 v temi.
Prozoren hologramski zaslon HTD-01 v temi.

Možnost, da pospravimo ali na pot vzamemo zaslon (podobno velja za tipkovnico) bi uporabniku dala veliko fleksibilnosti glede samega mesta dela. Seveda pri tem ne škodi, da bi se počutili kot v futurističnem filmu. In če prozorni zasloni pridejo na prodajne police, si lahko samo želimo, da so naslednja tarča televizorji. Preverite v videu posnetku, kako HTD-01 deluje v praksi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
numberone.world

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!