Prozoren toaster Bamboo and Glass za nikoli več zažgan toast

Prozoren toaster Bamboo and Glass

Odklenkalo je časom, ko je z našega toasterja skakal zažgan toast. Tu je namreč Bamboo and Glass, opekač kruha s prozornim ohišjem, da lahko opazujete ves proces segrevanja toasta oziroma kruhka. To pa še ni vse. S tem toasterjem si nikoli več ne boste opekli prstov!

Če ste siti zažganih toastov ali preveč opečenih kruhkov, imamo za vas popolno rešitev. Toaster Bamboo and Glass znamke Stumpf Studio, pod katerega se je podpisal James Stumpf. Okostje je izdelano iz bambusa, preostanek pa iz stekla.

PREBERITE ŠE: Philips Sonicare DiamondClean: zobna ščetka, ki vlada vsem zobnim ščetkam

Toaster Bamboo and Glass pa ne le segreva, ampak toast tudi na hitro ohladi, a le toliko, da ni prevroč za prve grižljaje. V nasprotju s konvencionalnimi ”pop-up” toasterji svojega dela ne konča, vse dokler toasta ne vzamete iz opekača, in ga do tedaj ohranja toplega. Na boku ga krasi zaslon na dotik, kamor vam med drugim dostavi informacijo, kdaj je iz toasterja varno vzeti toast, ne da bi si pri tem opekli prste.

Dodatne Informacije

Več informacij:
stumpfstudio.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
8 prestižnih blagovnih znamk, s katerimi lahko opremite svoj dom