fbpx

Puccini v BTC-ju

V popolnoma novi preobleki se je odprla Špagetarija in pizzerija Puccini. V Koloseju v BTC Cityju nas bodo tako v prijetnem ambientu razvajali s svojim kulinaričnimi vsebinami. Notranjo opremo so skrbno izbrali in odseva nemirno ter ustvarjalno življenje tega velikega skladatelja s konca stoletja. Njihova gastronomska ponudba ...

Osnovne Informacije
Naslov
Puccini v BTC-ju
Kolosej, BTC City
Ljubljana
Povezava
Urnik
: pon.–čet. od 11. do 24. ure, pet. od 11. do 2. ure, sob. od 12. do 2. ure, ned. od 12. do 24. ure
Kontakt
(01) 520 55 58

V popolnoma novi preobleki se je odprla Špagetarija in pizzerija Puccini. V Koloseju v BTC Cityju nas bodo tako v prijetnem ambientu razvajali s svojim kulinaričnimi vsebinami. Notranjo opremo so skrbno izbrali in odseva nemirno ter ustvarjalno življenje tega velikega skladatelja s konca stoletja. Njihova gastronomska ponudba temelji na mediteranski kuhinji, ki je sveža in zanimiva v vseh letnih časih. Zanjo je znano, da je preprosta ter hkrati prefinjena. Ob izvrstni hrani pa nam ponudijo tudi vrhunska vina. Hišni vinar je Ekološko vinogradništvo Rodica, izbiramo pa lahko tudi iz široke in pestre zbirke domačih in tujih vin. Pri kuhi veliko dajo tudi na detajle. Tako uporabljajo vrhunsko oljčno olje, ki ga pridelujejo pri Lisjakovih v slovenski Istri. Vsekakor je prenovljena Špagetarija in pizzerija Puccini obvezen postanek za vse, ki radi dobro jemo in se med drugim odpravimo po nakupih.

Prejšnje
Us3

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.