fbpx

Restvracija hotela Cubo

Ljubljana je bogatejša za še eno gostinsko lokacijo, ki se nahaja v centru mesta, natančneje v novem Hotelu Cubo na Slovenski cesti. Tako kot pri hotelu se tudi v restavraciji trudijo svojim gostom ...

Osnovne Informacije
Naslov
Restvracija hotela Cubo
Slovenska cesta 15
Ljubljana
Urnik
pon. - pet. od 12. do 23. ure, sob. in ned. zaprto
Kontakt
(01) 425 60 30

Ljubljana je bogatejša za še eno gostinsko lokacijo, ki se nahaja v centru mesta, natančneje v novem Hotelu Cubo na Slovenski cesti. Tako kot pri hotelu se tudi v restavraciji trudijo svojim gostom približati prestiž in luksuz po razumnih cenah. Poudarek je na detajlih, ki naredijo perfekcijo iz vsake postrežene jedi. Tako v restvraciji lahko pričakujemo ustvarjalno ter sodobno kulinariko, ki v trendovske recepte dan za dnem, letnemu času primerno, spretno tke le najboljše sestavine in nam postreže s kulinarično mojstrovino. Restavracija hotela Cubo je zgolj nadaljevanje zgodbe, ki jo že vrsto let razvija restavracija Cubo. Tako so nam na voljo še poslovna kosila z drugačno noto za vse tiste, ki si želimo okusiti najboljše in ob tem govorimo o poslu. Gurmanske večerje za ljubitelje dobre hrane so skorajda obvezne. Pregrešne sladice pa so prav posebno doživetje, ki si ga preprosto moramo privoščiti.

Naslednje
Lurd

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.