Računalniško igro Doom je igral s Porschejem 911

Doom na Porscheju
Zadnjič posodobljeno: :

Da je računalniška igra Doom priljubljena tudi danes, so pred časom z njeno namestitvijo na bančni bankomat pokazali avstralski računalniški zanesenjaki, nedavno pa je Adam Bell za igranje uporabil kar dodatni interaktivni zaslon Touch Bar prenosnika MacBook Pro. YouTubov uporabnik vexal pa je šel še korak dlje in je za igranje te priljubljene igre iz leta 1993 uporabil kar svojega Porscheja 911. Da, prav ste prebrali. Če imate doma po naključju še vedno originalni CD-plošček in vas v garaži čaka avto z infozabavnim sistemom, potem lahko to poskusite tudi vi. Toda pozor, tovrstno početje je še nevarnejše kot lovljenje Pokemonov v avtomobilu.

Računalniško igro Doom lahko igrate praktično na vsaki napravi, ki ima zaslon. Zanesenjaki so jo do zdaj naložili že na tiskalnik, bankomat, kalkulator, pomožni zaslon MacBook Proja, YouTubov uporabnik vexal pa jo je namestil kar na infozabavni sistem svojega avtomobil. In to ne kar v katerokoli avtomobil. V lasti ima namreč Porscheja 911.

PREBERITE ŠE: Če bi bil Porsche 918 Spyder terensko vozilo …


V posnetku nam prikaže, kako je to moč narediti. Najprej potrebujete USB-ključek, na katerem je le ena datoteka poimenovana z VIN-številko, to je identifikacijska številka vozila. Tega vstavite v USB-vhod in vžgete avtomobil.

Igrico Doom je naložil kar na Porscheja 911.
Igrico Doom je naložil kar na Porscheja 911.

Na zaslonu se vam bo sistem zagnal v varnem načinu. Vstavite CD in izberete igro. Ko se igra naloži, stopite na plin in začnite s pobijanjem sovražnikov. Igro lahko namreč igrate le med vožnjo, ‘gas’ je namreč ukaz za premikanje, hupanje pomeni streljanje, prestavljanje pa menjavo orožja. Zavijate z volanom. Ne priporočamo, da to poskušate na javnih cestah.

Dodatne Informacije

Več o avtorju:
youtube.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Novi Mercedes-Maybach S 680 4MATIC: prestiž z veliko začetnico