Ranč Jureš: idilični ranč vas vabi v Pomurje

Foto: Ranč Jureš
Zadnjič posodobljeno: :

Ranč Jureš se nahaja v središču idilične vasice Babinci, ki je samo kilometer oddaljena od Ljutomera – središča Prlekije. Tukaj lahko najamete apartmaje, izbrano opremljene v rustikalnem stilu, ali pa romantično drevesno hiško, kjer boste obujali iskrice strasti.

Več kot 200 let stara kmečka hiša, ki je danes last družine Jureš, je bila nekoč domačija vplivne prleške družine Sagaj. S pomočjo močne volje in zagona ter s pridnimi rokami so jo obnovili in spremenili v ranč, kamor vas vabijo v rustikalno opremljene apartmaje ali v drevesno hišico.

Apartmaji se nahajajo v obnovljeni kmečki hiši, izbirate pa lahko med Francovim (7 oseb) ali Stanetovim brlogom (5 oseb). Vsi apartmaji so opremljeni z brezplačnim brezžičnim internetom, kabelsko televizijo z ravnim zaslonom, so klimatizirani in ogrevani. Vsak apartma ima tudi bogato opremljeno kuhinjo in ločeno spalnico. Pred hišo so brezplačni parkirni prostori, veliko travnatih površin za gibanje, rekreacijo, piknike in druge aktivnosti na prostem. V toplejših dneh si privoščite skok v zunanji bazen ali prho pod zunanjim tušem. V primeru slabega vremena vam je znotraj objekta na voljo skupni prostor za druženje z namiznim nogometom, pikadom, biljardom in šankom.

Tukaj je še drevesna hiška Štrkovo gnezdo, v prvi vrsti pa je namenjena parom za romantično razvajanje ali družinam za malo drugačen dopust. Seveda je tudi hiška urejena v rustikalnem stilu in je delo domačih rok. Da boste lahko doživeli dan popolnega odklopa, vam nudijo nočitev na leseni zakonski postelji, obstaja pa tudi možnost dodatnega otroškega ležišča. V hiški se sicer nahajajo še mini kuhinja, toaletni prostori in odprta kopalnica.

Če si želite intimnega razvajanja, lahko povabite vam drago osebo “Na dvorišče”. Gre za del stare hiše, ki so ga prenovili in v njem uredili prijetno sobico, ki spominja na staro dvorišče. V prostoru se nahajata dve savni (infrardeča in finska), masažna kad s svežo vodo, ležišče in kopalnica.

Če torej iščete idejo, kje preživeti prvomajske praznike ali kam letos poleti, potem razmislite o obisku ranča Jureš, kjer bodo zagotovo poskrbeli za edinstveno izkušnjo bivanja. To je tudi odlično izhodišče za odkrivanje Pomurja in njegovih lepot.

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 čudovitih vil na Krku za hedonističen oddih, kot si ga zaslužite