Reinkarnacija legendarnega BMW serije 8 bo Gran Coupe

BMW M8 Gran Cupe
Zadnjič posodobljeno: :

Vsi pravi ljubitelji BMW-ja imajo v spomin zapisano serijo 8. A zdi se, da tudi pri BMW-ju niso pozabili na svojega paradnega konja iz polpretekle zgodovine. Na avtosalon v Ženevo so pripeljali koncept z oznako M8 Gran Coupe, ki bo na ceste po mnenju poznavalcev zapeljal že leta 2019. Spremenjen pa bo le malenkostno.

Je že tako, da so avtomobili “Gran Cupe”  vedno bolj popularni. In tudi v najprestižnejšem segmentu se zdi, da prav vse znamke hlastajo po tovrstnih športnih vrhunskih limuzinah. Mercedes-Benz je ravnokar prenovil svoj model CLS. Audi ima tu svojega paradnega konja Audi A7. In zdi se, da je BMW-ju resnično manjkal takšen model iz samega vrha ponudbe v njihovi paleti vozil. Kljub vznemirljivi BMW seriji 6 se zdi, da novi model vseeno prinaša nekaj več.

Ko bo serija BMW 8 zapeljala na cesto, naj bi predstavljala češnjo na smetani ponudbe te blagovne znamke. Torej absoluten vrh in prestiž. Združeval bo najvišjo raven športnosti in elegance. Po besedah vodje skupine BMW Adriana van Hooydonka koncept BMW M8 Gran Coupe ponuja pogled v prihodnost.
https://youtu.be/eebYE2CzP8U?t=2m28s
Sicer oznaka M poudarja njegovo športnost. In ob pogledu na slike, video in skice lahko rečemo le, da koncept obeta rojstvo nove legende.

Galerija slik: Koncept BMW M8 Gran Cupe

Dodatne Informacije

Več informacij
bmw.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
BMW M5 CS: zelena češnja