fbpx

Renaissance Island: čarobni otok na Karibih

Da, ta otok obstaja in je čista čarovnija! Poglejte si čarobni otok Renaissance Island na Karibih, kjer lahko plavate s plamenci.

Plavaje z divjimi prašiči je “out”, “in” je plavanje s plamenci na Karibih. Veličastni roza ptiči živijo na zasebnem otoku le streljaj stran od Arube, ki je v lasti luksuznega hotela Renaissance Aruba Resort & Casino. Do otoka lahko dostopate z vodnim taksijem (vožnja traja slabih 10 minut) in nič kaj nenavadno ni, da je ta otok sanjska destinacija turistov, ki obiščejo Karibe (pa tudi tistih, ki jih ne).

PREBERITE ŠE: LONGITUDE 131°: LUKSUZNO KAMPIRANJE V POPOLNI DIVJINI


To je med drugim edini otok v Karibih, ki ima zasebne plaže (tako za družine kot tudi samo za odrasle). Na otoku je še zasebni SPA Cove, tenis igrišče, restavracija itd.

View this post on Instagram

Börjar födelsedagen lite coolare 🦄

A post shared by Jill (@anderssonjill) on

View this post on Instagram

Flamingo selfie has to happen at the flamingo beach. I must say the flamingo wasn't half as excited as me, but even smiled in one photo 😉 If you're heading to #Aruba and want to see these cuties, remember that they live on a private island of @renaruba . Non-guests can buy day passes, but ONLY if the hotel isn't fully booked. So you can't buy these passes in advance. When I was there my friends couldn't see the flamingos because they were staying elsewhere. So I recommend booking this hotel to avoid disappointments 😊 P.S. These flamingos aren't held in captivity. They came to the island on their own and live there in mangroves – their natural environment. #renaruba #businessunusual #ad

A post shared by Anna Karsten (@anna.everywhere) on


https://www.instagram.com/p/BUVOF-fB-MK/
https://www.instagram.com/p/BUUaKGGA6GE/

Dodatne Informacije

Več informacij:
arubaprivateisland.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!