fbpx

Residence Peček : luksuzna zasebna rezidenca v Novigradu

Foto: booking.com

Blizu znamenitosti Novigrada, v mirnem predelu, stoji markantna počitniška hiška s čudovitim bazenom.

Dve minuti hoda s plaže in nekaj minut hoda od starega mestnega jedra Novigrada, se nahaja rezidenca Peček. Počitniška hišica, ki so jo novi lastniki povsem prenovili in ji vdahnili nekaj modernosti, privablja goste s prekrasnim bazenom in prvovrstno zasnovanim vrtom.

V sklopu hiške se nahajajo štiri spalnice in dve kopalnici, v vili pa lahko prebiva do osem oseb. V pritličju je polno opremljena kuhinja z dnevnim prostorom, ki se odpira proti zelenemu vrtu. Na vrtu je sodobno opremljena letna kuhinja s čudovitim zunanjim jedilnim prostorom, ki je kot nalašč za toplejše vreme.

Na vrtu je tudi prekrasen bazen, v katerem lahko ob vročih poletnih dneh brezskrbno zaplavate. Tudi izven poletne sezone pa je rezidenca privlačna zaradi sončne terase in velike mere zasebnosti ter kopice aktivnosti. Je namreč odlično izhodišče za pohodništvo in kolesarjenje, kolesa so na voljo za izposojo tudi v sklopu same rezidence.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!