fbpx

Restavracija Kovač

Gostilna v katero je zahajal tudi Prešeren s Čopom se nahaja na mirnem mestu in je prava oaza kulinaričnih dobrot. Spretno prepletajo tradicijo s sodobnim in tako nudijo vrhunsko kulinariko sodobnemu človeku. Ponudba temelji na slovenski kuhinji s poudarkom na ribjih jedeh. Na voljo so nam odlične juhe, pečenke, krače. ...

Osnovne Informacije
Naslov
Restavracija Kovač
Pot k Savi 9
Ljubljana
Urnik
pon. – pet. od 12. do 22. ure, sob., ned. in prazniki zaprto
Kontakt
(01) 537 12 44

Gostilna v katero je zahajal tudi Prešeren s Čopom se nahaja na mirnem mestu in je prava oaza kulinaričnih dobrot. Spretno prepletajo tradicijo s sodobnim in tako nudijo vrhunsko kulinariko sodobnemu človeku. Ponudba temelji na slovenski kuhinji s poudarkom na ribjih jedeh. Na voljo so nam odlične juhe, pečenke, krače. Seveda pa je izbira jedi po naročilu zelo pestra. Tako lahko izbiramo iz široke ponudbe mesnih jedi, svežih solat, sladic, testenin… Seveda pa so nam na voljo tudi dobrote vezane na tradicijo. Tako bomo lahko poskusili pustne dobrote, šunko v pečenem testu, koline, Martinovo gos etc. Vse skupaj pa lahko zaokrožimo s kapljico rujnega saj lahko izberemo med več kot petdesetimi različnimi vrhunskimi vini.

 

Prejšnje
Pekorino

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.