Rihanna navdušila s kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma

Rihanna - kolekcija oblačil in čevljev Fenty X Puma

Rihanna je naslednja glasbenica, ki se je preizkusila kot modna oblikovalka. Kot se je izkazalo na newyorškem tednu mode, kjer je predstavila svojo debitantsko kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma, 27-letnica nima le odličnega glasu, ampak tudi smisel za modo. Gre za sodelovanje z znamko Puma, kjer je od nedavnega tudi kreativna direktorica ženske kolekcije. Njena oblačila so namenjena obema spoloma.

Rihanna je na tednu mode v New Yorku debitirala s kolekcijo oblačil in čevljev Fenty X Puma, ki jo je ustvarila skupaj z nemško znamko Puma, kjer je od konca lanskega leta tudi kreativna direktorica. Svojo prvo kolekcijo oblačil je RiRi poimenovala po sebi, njeno polno ime je namreč Robyn Rihanna Fenty, z njo pa je želela zabrisati mejo med žensko in moško modo.

Modeli, ki so se po modni brvi sprehodili v oblačilih in čevljih Rihannine kolekcije Fenty X Puma.
Modeli, ki so se po modni brvi sprehodili v oblačilih in čevljih Rihannine kolekcije Fenty X Puma.

Njeni športno-ulični kosi (kolekcija vključuje ohlapne jakne, strgane hlače, kombinezone, prosojne majice – kakopak – in čevlje) so namreč namenjeni obema spoloma. Kot pravi 27-letnica, bi bila edina stvar, ki bi jo bolj osrečila od večera, ko je debitirala kot modna oblikovalka, da bi videla nekoga, ki nosi njena oblačila oz. čevlje na ulici, na Instagramu …

PREBERITE ŠE: Koncert: Rihanna avgusta 2016 prihaja na Dunaj!

Multitalentirana Rihanna že ima tudi svoj parfum, nedavno je izdala svoj osmi album Anti, poleg tega je obraz številnih modnih znamk, kot so Dior, Gucci in Balmain, na predstavitvi svojih modnih kreacij pa se je preizkusila tudi kot manekenka.

Dodatne Informacije

Več informacij:
us.puma.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kangol x H&M feat Mabel: nova kolekcija ulične mode za generacijo, ki ustvarja trende