Rixos Premium Dubrovnik Hotel: petzvezdični luksuz le lučaj od dubrovniškega mestnega jedra

Foto: Booking.com

Nedaleč stran od dubrovniškega mestnega jedra se nahaja oaza prestiža Rixos Premium Dubrovnik, ki obljublja nepozabne počitnice ob slikoviti dalmatinski obali.

Rixos Premium Dubrovnik leži le kratek sprehod stran od starodavnega jedra Dubrovnika in se ponaša s petimi zvezdicami ter panoramskim pogledom na kristalno čisto Jadransko morje. Že sam pogled na hotel odkriva bogato arhitekturno zasnovo, saj se s Rixos Premium Dubrovnik s terasami sklanja proti morju, notranjost pa je mešanica modernega in luksuznega interjerja. Hotel se ponaša tudi z edinim casinojem v okolici ter bogato kulinarično ponudbo.

Lepo opremljene sobe so klimatizirane in prostorne, elegantno pohištvo v nežnih odtenkih pa usmerja pogled skozi panoramska stekla proti morskemu horizontu. Gostom so na voljo sobe in suite, nekatere se lahko pohvalijo tudi z odprto razkošno kopalnico. Vsi željni razvajanja boste navdušeni nad bogato spa ponudbo, poleg zunanjega in notranjega bazena je gostom na voljo tudi dvonadstropni wellness s turško kopeljo in savnami.

Hotel Rixos Preminum Dubrovnik se ponaša s tremi bari in restavracijami, kjer boste okušali hrvaške, sredozemske, turške in mednarodne specialitete. Kuharski mojstri z mednarodnim slovesom bodo izpolnili vse vaše želje, ob odlični hrani in izbrani kapljici someljejev, pa se boste kar najbolj približali pravi kulinarični perfekciji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Glamping Trasorka: antistresna oaza na Lošinju