fbpx

Rocket Camper Mountain: terensko naravnani avtodom

Foto: Rocket Camper Mountain
Zadnjič posodobljeno: :

Rocket Camper je nemško podjetje, ki se ukvarja s predelavami lahkih gospodarskih vozil, v vozila primerna za kampiranje, oziroma avtodome. Rocket Camper Mountain je še za odtenek bolj pustolovski, saj omogoča pobeg v naravo in doseganje odročnejših področij.

Rocket Camper Mountain je osnovan na robustni platformi dostavnika MAN TGE. Šasija s štirikolesnim pogonom zagotavlja doseganje odročnejših krajev, zaradi učinkovite razporeditve notranjih elementov avtodoma, pa bo bivanje v njem prijetno in praktično. Morda je malce nenavadna razporeditev kuhinje, v obliki črke L, kar pa ni slabo, saj imamo zaradi tega več prostora v notranjosti. Prednja sedeže sta vrtljiva, za njima pa je nameščena miza, ki je dovolj velika za 4 osebe.

Rocket Camper Mountain; Foto: rocket-camper.de

Za lažje preživetje v naravi in na poti, imamo na voljo opcijsko premično toaleto, za hladnejša obdobja pa bo še kako prav prišlo ogrevanje Webasto. Za podporo moderni tehnologiji je na voljo kopica 230- in 12-voltnih vtičnic, pozabili pa niso niti na priključke USB. Za doplačilo je na voljo premična streha in sončne celice, ki poskrbijo za dodatno pridobivanje energije. Rocket Camper Mountain na žalost ni poceni, njegova cena pa se prične pri 83.750 evrih.

Dodatne Informacije

rocket-camper.de
man.eu

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!