Foto: Samsung

Samsung predstavil nove gospodinjske aparate, ki si jih boste želeli imeti v svojem domu!

Samsung je na dogodku BESPOKE Home 2021 dogodku naznanil globalno širitev ponudbe hladilnikov BESPOKE in predstavil kuhinjo BESPOKE. Koncept kuhinje vključuje nove aparate, ki se skladajo z življenjskimi slogi uporabnikov, in nudijo integrirane IoT rešitve, kar zagotavlja, da bodo izkušnje doma še bolj personalizirane, prilagodljive in pametne.

Hladilniki BESPOKE so na voljo v več kot 20 barvah s sedmimi različni zaključki, kar nudi veliko izbiro kombinacij. Hladilniki pa vključujejo tudi izjemne Samsungove tehnologije, ki zagotavljajo še več udobja in učinkovito hlajenje. V Evropi so hladilniki BESPOKE na voljo z enimi ali dvojnimi vrati (v širinah 1,8 in 2 metra), vključujejo pa lahko tudi zamrzovalnik. Na voljo so v široki paleti barv – od klasične bele in pastelnih barv do bolj drznih barv.

Nova kuhinja BESPOKE je prva širitev izdelkov Samsung po meri izven področja hladilnikov – Samsung je idejo prilagodljivih aparatov prenesel na celotno kuhinjo. V drugi polovici letošnjega leta bodo na voljo tudi mikrovalovne pečice in pomivalni stroji BESPOKE.

Hladilniki BESPOKE
Foto: Samsung

Aparati, ki se skladajo z vašim življenjskim slogom

Samsung je prestavil tudi nove aparate, ki bodo še letos na voljo v Evropi, vključno z aparatom BESPOKE AirDresser za osvežitev oblačil, čistilnikom zraka BESPOKE čistilnikom zraka in sesalnikom BESPOKE Jet. V časih, ko domovi predstavljajo tudi pisarne, telovadnice in učilnice, ti novi gospodinjski aparati po meri odgovarjajo na vsakodnevne potrebe po večji prilagodljivosti, avtomatizaciji in higieni.

Novi aparati vključujejo:

BESPOKE AirDresser nudi vrsto rešitev za nego oblačil, ki zagotavljajo, da so oblačila v najboljši obliki. Na voljo bo v drugi polovici leta.

Čistilnik zraka BESPOKE zrak črpa iz petih smeri in tako hitro očisti zrak tudi v velikih prostori. Ultrafini sistem za čiščenje lahko odstrani do 99,999 odstotkov 0,01 μm prahu, medtem ko pametni izpust 3 Way distribuira čisti zrak v različne smeri.
BESPOKE čistilnik zraka bo na voljo v drugi polovici leta v ZDA.

Sesalnik BESPOKE Jet je opremljen s Clean Station™ in polnilno postajo, ki uporabnikom nudita celovito rešitev za čiščenje. Ko končamo s sesanjem, sesalnik preprosto priklopimo, ta pa sam izprazni smeti in napolni baterijo. Novi sesalnik bo na voljo v treh barvah v drugi polovici 2021.

Jet Bot AI+ je prvi robotski sesalnik, ki je opremljen z rešitvijo Intel® AI. Pametni sesalnik uporablja tehnologijo za prepoznavanje okolice, skupaj z LiDAR in 3D-senzorji za prepoznavanje predmetov in določitev optimalne poti čiščenja. Jet Bot AI+, ki je opremljen tudi s kamero, je integriran z aplikacijo SmartThings aplikacijo za pomoč pri oddaljenem nadzoru doma. Na voljo bo v drugi polovici leta 2021.

BESPOKE ShoeDresser neguje vaše najljubše čevlje, da bodo pri vsaki uporabi sveži. Aparat deodorira, razvlaži in suši čevlje glede na njihov material in obliko, s čimer zagotavlja pravilno vzdrževanje.

Hladilnik BESPOKE Cube nudi modularno shrambo za izdelke, ki niso živila, kot so na primer vino, pivo ali lepotni izdelki. Ta naprava je dovolj tiha, da jo lahko imate v spalnici ali ob kavču.

Čistilnik vode BESPOKE je na voljo z eno ali več pipami. Opremljen je s štiristopenjskim filtrirnim sistemom in lahko filtrira do 2.500 litrov vode, kar zadostuje eno leto za štiričlansko družino. Glasnost in temperaturo vode lahko nastavite z glasovnim upravljanjem z vmesnikom Bixby vmesnikom.

Novi gospodinjski aparati po meri odgovarjajo na vsakodnevne potrebe po večji prilagodljivosti, avtomatizaciji in higieni.
Foto: Samsung

SmartThings podpira vaše povezano življenje

Vizija družbe Samsung poudarja tudi povezano življenje z umetno inteligenco in avtomatizacijo. Osnova za izvedbo te vizije je SmartThing, ki uporabnikom nudi centralizirano in enostavno platformo za upravljanje doma.

SmartThings Cooking nudi prilagojene načrte obrokov in recepte, ki odražajo želje uporabnikov in vključujejo zalogo hladilnika, pri čemer za vsak recept samodejno uporablja temperature in načine kuhanja, neposredno na sinhroniziranih kuhalnih napravah. Storitev je že na voljo v Severni Ameriki in nekaterih evropskih državah.

SmartThings Pet se sinhronizira z gospodinjskimi napravami, kot sta BESPOKE čistilec zraka in Jet Bot AI+ robotski sesalnik, da lahko uporabniki preverijo svojega ljubljenčka, tudi ko jih ni doma. Storitev bo na voljo v drugi polovici 2021.

SmartThings Clothing Care se sinhronizira z Bespoke AirDresser, pa tudi pametnimi pralnimi in sušilnimi stroji, da bo pranje oblačil še učinkovitejše. Storitev priporoča cikle in nastavitve za optimalno nego. SmartThings Clothing Care je trenutno na voljo v ZDA in Evropi. Posodobitev za povezavo novega aparata Bespoke AirDresser bo na voljo v drugi polovici leta 2021.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!