Siam Park: najboljši vodni park v Evropi na Kanarskih otokih

Foto: siampark.net

Zabaviščni park Siam na Kanarskih otokih vam omogoča popolno doživetje v vzdušju Azije. Velja za najboljši vodni park v Evropi.

Od spektakularne tajske arhitekture, do vijugavih rek in prostih padov. To je okolje za vašo pravo epsko pustolovščino. Obiskovalci lahko vijugajo po velikanskih valovih, z visoko hitrosti zdrsnejo z višine ali prečkajo bazen z morskimi psi.

Park Siam ponuja številne razburljive vodne izzive, ki so idealne tudi za družine z otroki. Plaža Siam ima najvišje umetne valove na svetu – tri metre visok val je kot nalašč za učenje deskanja. Tower of Power doseže višino 28 metrov in je praktično navpičen tobogan, ki se potopi v globino rezervoarja za morske pse. Prav tako se lahko podate na različne pustolovščine v izgubljubljenem mestu s slapovi, mostovi in tobogani, ki so idealni za avanturiste. Cena vstopnice je od 26 evrov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!