fbpx

Prostorski HTC 7

Še preden se je o tem začelo govoriti, se je udejanjilo in zgodilo. HTC 7 Sorround je natančno to, kar obljublja ime. Prenosni telefon z drsnimi stereo zvočniki, s podporo Dolby Mobile in SRS prostorskim zvokom. Sedmica bo tudi prvi mobilni telefon te družbe, na katerem bo domoval Windows Phone 7. Poganjal ga bo procesor 1 ...

Še preden se je o tem začelo govoriti, se je udejanjilo in zgodilo. HTC 7 Sorround je natančno to, kar obljublja ime. Prenosni telefon z drsnimi stereo zvočniki, s podporo Dolby Mobile in SRS prostorskim zvokom. Sedmica bo tudi prvi mobilni telefon te družbe, na katerem bo domoval Windows Phone 7. Poganjal ga bo procesor 1 GHz Snapdragon, 578 MB RAM in 8 GB notranje kapacitete pa bo skrbelo za pomnilniške funkcije. Kamera z ločljivostjo petih mega točk bo lahko zajemala HD video do 720p. Na 3,8 palčnem WVGA-zaslonu si bomo lahko tudi (pred)ogledali vse naše umetnine.
Cena: še ni znana, www.htc.com

S vami od roku 2004

Od r 2004 skúmame mestské trendy a denne informujeme našu komunitu sledovateľov o najnovšom životnom štýle, cestovaní, štýle a produktoch, ktoré inšpirujú vášňou. Od roku 2023 ponúkame obsah v hlavných svetových jazykoch.