Skiro s šolsko torbo Rolljet je najhitrejša torba v mestu!

Pešačenje do šole in nazaj je tako zelo dolgočasno, pa tudi šolska torba ni prav nič lahka. Rolljet tako spremeni tvojo pot do šole in nazaj v zabavno in živahno dogodivščino. Težko torbo namesto tebe nosi namreč nosi kar Rolljet sam, poleg tega pa si tudi hitreje na cilju. Popoldne torbo preprosto snameš, z Rolljetom pohitiš na zabavo s prijatelji, mimogrede pa izvedeš še kakšen skejterski trik.

Rolljet je čisto pravi transformer. V nakupovalnem središču ali v šoli ga v nekaj sekundah spremeniš v torbo na koleščkih, na grobih terenih pa ga do konca zložiš in uporabiš kot nahrbtnik.

Rolljet je več kot torba, skiro ali rolka. Je del tvojega življenskega sloga. Na voljo so različni modeli, barve, vzorci in številni koristni in zabavni dodatki.

Kakovost je na prvem mestu.

Za Rolljet so materiali in sestavni elementi skrbno izbrani. Deska Rolljeta je ojačana s steklenimi vlakni. Kakovost in prožnost deske pa je primerljiva tudi z najboljšo rolko ali smučko. Poskrbeli so za to, da je Rolljet bolj stabilen, kot primerljivi izdelki. Inovativna konstrukcija omogoča, da lahko stoji sam, zložen na dveh kolesih in tački. Zelo majhen pa je tudi radij zavoja – pri Rolljetu ta znaša le 145 cm.

Galerija – Rolljet: najhitrejša torba v mestu

Dodatne Informacije

Več informacij:
rolljet.com

Pokliči na 01 320 6000 ali 051 677 810 ali pa jih obišči na Gerbičevi 104 v Ljubljani (nasproti trgovin Hofer in Merkur v bližini Interspara Vič).

Vsebino omogoča Rolljet.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če počnete teh 30 stvari, se spoštujete in ljubite!