fbpx

Škisova tržnica 2019: mladost, norost, Škisova!

9. Škisova tržnica 2019: mladost, norost, Škisova!

Največji študentski festival, ki so ga organizatorji poimenovali EDINSTVENA. Škisova., bo tudi letos za Bežigradom združil študente iz vse Slovenije in z vsega sveta. Na pestrem dnevnem dogajanju boste tako na prireditvi Škisova tržnica 2019 spoznali slovensko kulturo, kulinariko in študentske klube. Za dobro vzdušje in zabavo obiskovalcev bo poskrbela tudi dobra glasba, predvsem v večernem času, ko vas bodo zabavala uveljavljena imena slovenske in tuje glasbene scene ter neuveljavljene perspektivne glasbene skupine.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Kardeljeva ploščad
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
3 €

Študenti in generacije, ki ste svojo študijsko pot zaključile, gotovo veste, da je v majskem času (bilo) naporno sedeti v predavalnici, medtem ko zunaj sije sonce in se narava pripravlja na prihod poletja.

Če ste obiskovali kakšno izmed fakultet za Bežigradom, pa je (bilo) vaše trpljenje veliko hujše  – glasba od zunaj, ste na predavanju in čez okno gledate priprave na največjo največjo kulturno-zabavno prireditev za mlade, Škisova tržnica. In tudi letos ne bo drugače!

Maj je rezerviran za edinstveno dogodivščino, ki na tako majhnem prizorišču ponuja dva odra, obiskovalce pa navduši z živahnim popoldanskim in udarnim večernim programom.

V dnevnem programu boste spoznali veliko novih informacij o slovenski kulturi skozi oči študentskih klubov, jedli okusno hrano in pili pijačo ter poslušali glasbo. Zvečer pa vas čakajo uveljavljena in manj znana imena slovenske in tuje glasbene scene. Kdo bo nastopal na glavnem in elektro odru, izveste kmalu na spletni strani Škisova tržnica.

Razloga, da ne pridete na prireditev Škisova tržnica, enostavno NI! Pa še vstopnico lahko dobite brezplačno. Kako, izveste tukaj!

Dodatne Informacije

Več informacij:
skisova-trznica.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!