fbpx

Skodelica Aurora Borealis: skodelica, ki pričara severni sij

Skodelica, ki spreminja barvo

Redko kaj je tako veličastno kot Aurora Borealis oz. severni sij, kot pravimo enemu največjih spektaklov, ki nam jih servira narava. Ena takšnih stvari je magična skodelica Aurora Borealis, ki nam pričara ta naravni fenomen kar v vaši kuhinji med srkanjem tople skodelice kave ali čaja. Barve skodelice so namreč občutljive na toploto in se ob stiku s znjo spreminjajo.

Osnovne Informacije
Znamka
ThinkGeek
Model
Aurora Borealis
Cena
13€
Trgovina

Magična skodelica Aurora Borealis nam ta čudoviti naravni pojav, ki je sicer viden le v dveh ovalnih pasovih okoli zemeljskih magnetnih polov, pričara kar doma. Simbolična povezava skodelice za kavo, ki spreminja barvo, in severnega sija je sicer močna kot turška kava. Tako kot kofein prodre v našo kri, da pokamo od energije, namreč tudi sončni veter prodira skozi zemljino magnetosfero, kar povzroča spektakel na nebu brez primere.

PREBERITE ŠE: Svetilke kot liki iz Vojne zvezd


Nalijte vroč napitek v skodelico Aurora Borealis in v hipu boste imeli polepšan dan. Naročite jo lahko na spletni strani ThinkGeek.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thinkgeek.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.