fbpx

Skrivnost večne mladosti: 8 barv las, ki vas bodo v trenutku pomladile

Foto: Pexels / Gabriela Cheloni

Ko govorimo o dostojnem staranju, si ženske rade pomagamo z različnimi triki. Ne glede na to, ali vestno nanašajo dnevno zaščito pred soncem in nočno kremo z retinolom, je izbira prave barve las je ključna. Ko želimo izgledati več let mlajše, je pravilna barva las neprecenljiva.

Monotona barva las nas bo postarala, zato je pomembno, da izberemo odtenke, ki dodajo dimenzijo in toplino. Hladni toni niso vedno najboljša izbira za večno mladost. Karamelna, medena, zlata, baker in jagoda pa bodo vašemu obrazu dodali mladosten sijaj in svežino. Poleg tega svetlejši odtenki okoli obraza odvrnejo pozornost od morebitnih nepravilnosti polti. Če želite odkriti skrivnost večne mladosti, izberite eno izmed teh osmih barv las, ki v trenutku poskrbijo za mlajši videz.

1. Karamela

Karamelni prameni so idealni za rjavolaske, saj dodajo toplino in nežnost obraznim potezam. Ta osvežitev ni pretirana in še dodatno zmanjšate vzdrževanje, če se osredotočite samo na konce in območje okoli obraza. Karamela zagotavlja svežino in živahnost vsako sezono.

2. Bronde

“Bronde” je odlična izbira za vse starosti, saj združuje temnejšo osnovo z toplimi blond poudarki. Ta barva ravno prav združuje blond in rjavolaske, kar daje mladosten sijaj zlatih blond odtenkov, hkrati pa ostaja blizu naravne barve. Ključni so poudarki, ki okvirjajo obraz.

3. Jagodno blond

Ta svetel blond odtenek z osupljivimi namigi jagode je odlična izbira za blondinke in rdečelaske, še posebej tiste z hladnimi toni polti in naravno svetlimi, oranžno-rdečimi osnovnimi odtenki. Poudarjanje te barve dodaja mladosten sijaj vsaki ženski, hkrati pa je enostavno za vzdrževanje. Sijoč videz rdečkastih odtenkov lahko ohranjate z nanosom sijaja približno vsakih šest tednov.

4. Čokoladno zlata

Zdi se, da je nanos zlatih balayage pramenov na temno čokoladno osnovo prava karta za večno mladost. Ta kombinacija ustvari odtenek, ki ujame sončno svetlobo kot blondinka, ne da bi se oddaljili od naravne barve rjavolaske. Poleg tega okvirjanje obraza z lažjimi zlatimi prameni odvrača pozornost od morebitnih pomanjkljivosti, še posebej na licih.

5. Šampanjska blond

To ni običajno platinsko blond. Ta toplejši, rumeno-odtenek blond izpostavi naravne odtenke vaše barve las in poskrbi za bolj svetel videz polti. Ta barva dodaja nežnost obrazu in se odlično upira izgubi polnosti in maščobe v obraznih potezah, ki se običajno pojavlja s staranjem.

6. Mehka črna

Za tiste, ki imajo raje temno črno barvo las ali pa imajo naravno globoko črno barvo, postanejo stvari težje, saj se sčasoma ta barva lahko zdi preveč trda. Namesto tega omehčajte barvo v mehko črno, kar ustvari zdrav, sijoč videz las. Barva las se nahaja tik ob meji med rjavim in črnim spektrom ter je veliko bolj laskava od popolne črne.

7. Medena blond

Ko se staramo, lahko izgubimo naravni sijaj kože in las. Zato ni boljšega načina, da ga povrnemo, kot z dodajanjem zlatih medenih balayage pramenov na blond lase. Ta toplina bo dodala mladosten sijaj polti, več leska in neverjetno dimenzijo.

8. Kostanjevo rdeča

Bogat, rdečkast kostanj bo okrepil rjavolaske in rdečelaske ter ustvaril videz mlajše in bolj žareče kože s svojim toplim odtenkom, ki odbija svetlobo okoli obraza. Najboljše pri tej temno rdeče-rjavi barvi je, da ima še vedno pridih ognjenega sijaja, ne glede na to, ali izberete subtilen ali izrazit odtenek.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.