fbpx

Soča Outdoor Festival v Tolminu

Da Tolmin ni le festivalsko mesto, temveč tudi idealna destinacija za športni turizem, dokazuje Soča Outdoor Festival.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Tolmin in Kobarid
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Vstop je prost. Je pa kotizacija za vse rekreativne discipline, ki zahtevajo tudi prijavo.

Drugi Soča Outdoor Festival že prinaša lani spoznanemu dogajanju nekaj novosti. Letošnja glavna novost je ta, da so rekreativnim vsebinam v Tolminu dodali še adrenalinske v Kobaridu. Kot so zapisali organizatorji ”festival želi ponuditi nepozaben ”flow” v vodi in zraku ter na poteh in večernih plesnih zabavah.” Kolesarje, tekače, jadralne padalce in zmajarje – vse vabijo na nor športno adrenalinski dogodek v sveži dolini Soče.

V Tolminu se bo dogajalo tudi na glasbeni sceni že od jutranjih ur naprej, glavni oder v Kobaridu pa je rezerviran za udarne glasbene skupine. Obiskovalce in tekmovalne bodo zabavali številni DJ-ji, hkrati pa festival želi biti tudi družini prijazen. Prav družinam bodo namenjeni posebni kotični od reki, kjer bo poskrbljeno za varstvo in animacijo najmlajših.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.